Hány évesen vagytok még szüzek és miért, mi miatt?
23/F
hasonló,mint az #1-es válaszolóé.
18L.
Hú, ez bonyolult. Későn érő típus vagyok (lelkileg), tartok a kapcsolatoktól, nem voltam még szerelmes, mindenkivel smárolok, aki rám mosolyog egy buliban, ez pedig rontja a képet a normális srácok felé, akik soha nem akarnának tőlem többet emiatt, ill. soha a büdös életben nem hinnék el, hogy szűz vagyok, pedig kapcsolatban szeretném elveszíteni. Én rontottam el a dolgot, az idióta, éretlen elveim miatt, miszerint akkor vagyok szabad, ha nem vagyok kapcsolatban. Meg mindenkit visszautasítottam, aki valaha is próbálkozott nálam (voltak azért jópáran..), nem azért, mert semmi sem tetszik bennük, hanem mert nem akartam soha sem kapcsolatot. Így hát velük is smároltam.
Most éppen utolért a változás szele, és úgy döntöttem, hogy mostantól az első adandó alkalommal adok esélyt, meg hát jön az egyetem, ami új ismeretségeket jelent. Remélem sikeres szerelmi élettel rendelkezhetem majd. Adok időt a dolognak.
17/L
Előző barátom egy hónap után szakított velem, mert én még nem akartam.
Azóta sem volt kapcsolatom, van egy srác, akivel alakulgat vmi, majd meglátjuk mi lesz :).
Tudom most most meglepődtök 29F .
Nincs elég önbizalmam és kicsit a külsőmmel se vagyok kibékülve.
24/F
Oka: kulso.
Nem valoszinu, hogy meg lesz valaha is. Sajnos a prostik is elutasitanak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!