Hamarosan 19 leszek és még szűz vagyok. Miért van ez?
"Manapság már ufónak nézik azt, ali 18 évesen szűz.... Már miért ne lehetne egy lány akár 20 éves korában még szűz!? Egyáltalán hogy jön bárki azzal, hogy feltegye a kérdést a másiknak, hogy még szűz-e... "
Ez teljesen igaz, minden embernek így kéne vélekednie erről.
Azt nem mondanám mondjuk, hogy "ufónak" nézik azt aki szűz, szerintem nagyon tisztességes, jó dolog.
Én már megtaláltam a szerelmet, de ha nem találtam volna meg a legeslegbüszkébb lennék a világon a szüzességemre 20 évesen. Most meg arra vagyok, hogy megtaláltam azt aki hozzám illik és ennek soha nem lesz vége.
Szerintem becsülendő ha valaki ilyenkor is szűz. Nem is értem szerelem nélkül miért fordul meg bárki fejében is 20 évesen, hogy el kéne veszíteni, mi a baj vele, hogy eddig nem történt meg. Ez hülyeség. Kíváncsiságból meg kor miatt nem szabad másokkal összefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!