A barátommal hamarosan szeretkezésre fogunk sort keríteni. Ez lesz az első mindkettőnknek és óvszerrel szeretnénk védekezni. Biztos, hogy minden szűz fiú helyesen feltudja húzni? És, mint fogamzásgátlási módszer teljes mértékben megbízhatok benne?
Figyelt kérdés
szüzesség,óvszer,szex,védekezés2014. okt. 11. 22:01
1/11 anonim válasza:
Ha nem bízol meg benne és nem akarsz aggódni a lekonyulástól, akkor add fel neki te. Az interneten rengeteg oktatóvideó van, hogy hogyan használjuk helyesen a condom-ot. L
2/11 anonim válasza:
Nekem van sok szűz fiú ismerősöm, de már mindegyik felpróbálta, kíváncsiságból
3/11 anonim válasza:
előtte én gyakoroltam az óvszerfelhelyzést hehe meg sztem minden srác :d
4/11 anonim válasza:
Ha már most nem bízol benne, akkor lehet, hogy nem kellene erőltetni...
36F
5/11 A kérdező kommentje:
A barátomban megbízom.Azt nem tudom,hogy mindegyik szűz srác fel tudja-e húzni.
2014. okt. 11. 22:04
6/11 RRR válasza:
7/11 anonim válasza:
99 százalékban megbízható. Tudod olyan hogy biztos módszer nem létezik, kivéve a teljes önmegtartóztatást.
8/11 anonim válasza:
Nem bmeg a szűz fiúk az orrukba dugják..
9/11 anonim válasza:
Kérd meg, hogy gyakorolja előtte egyen-kettőn. Nem nehéz dolog. :)
10/11 anonim válasza:
Haaat sajnos mi a kiszakad a gumi 1%ban voltunk. Mindketten azok voltunk mi is, es a srac jol felrakta, es mondta is, hogy nezett egy csomo videot...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!