Édesanyám nem tudja, hogy már nem vagyok szűz, de ez valószínűleg hamarosan kiderül! Mit tegyek?
2 éve együtt vagy a barátoddal és anyád még azt gondolja nem volt semmi? Akkor vagy nagyon fiatal vagy vagy anyád hülye!
Amúgy meg ha nem vagy fiatal miért lenne baj? Talán téged a szentlélek fogant?
szólsz a dokinak ,hogy ne mondja el
de játszhatód a meglepettet ,hogy vajon ez hogy lehet....biztos edzés közben,tornaórán
bár a dokinak ne hazudj,hogy tisztában legyen a tényekkel ,mert akkor tud meggyógyítania
figyu már.. szerinted anyád ennyire retardált, hogy nem sejti, hogy már volt valami? attól, hogy valaki maradi, attól még ő is volt fiatal.
szerinted amikor ő volt ennyi idős, ő odaállt az anyja elég és "anyu képzeld tegnap dugtam a pasimmal" szöveget nyomott le?
nem.. mert az ő anyja se volt retardált. (a te nagymamád)
a szülők is voltak fiatalok és tisztában vannak ezekkel a dolgokkal mert ők ezt már egyszer átélték.
rájuk is, majdnem rájuk nyitottak a szüleik masztizáskor, ők is lebuktak azzal hogy rég nem szüzek és a szülők meg sem lepődtek ezen, stb-stb.
semmit sem kell csinálnod, anyád már valszeg tudja, hogy nem "véletlen" vannak gondok a punciddal.
Take it easy on yourself
Take it easy there ain't no one else
Don't give me reasons
And I won't ask for nothin'
amikor kérdezte, hogy ez hogy lehet, lehetőségett adott neked, hogy elmondd neki.
de te nem bíztál benne. valszeg szarul esik ez neki, de ez van.
akkor viszont csinálhatod ezt:
(mert még nem késő)
szia anyu, emlékszel amikor először ondtam h sebes a puncim és kérdezted, hogy ez hogy lehetséges?
hát, lehet hogy az óvszerre vagyok allergiás.
szerinted anyu ez lehetséges?
(ennél többet és mélyebben nem kell belemenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!