Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt még olyan fiu aki...

Van itt még olyan fiu aki becsüli ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok.

teljesen érintetlen, a kifejlett testemet nem látta fedetlenül egy ember sem.

Sokan akartak már megfektetni de sose hagytam.Én úgy érzem ezzel értéket képviselek és nem értemm az itteni fiukat hogy ezt hogy lehet ellentétesen valamiféle hátrányként kezelni!?

nyugtasson meg valaki, hogy normális erkölcsű helyes értékrendű férfiak is vannak és a készlet nem merül ki a perverzitás ujraértelmezésében részt vett férfiakban.

2015. márc. 18. 23:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
31%

40

Sajnos a te fajtádból van a legtöbb, aki semmire nem becsli a szüzességet, nem is tartja értékesnek, csak oda dobja minél hamarabb valakinek, hogy kemény lenyen meg nehogy már lemaradjon, mert akkor nem lesznek barátai.

Ha tetszik tetszik, ha nem nem de ez van, hogy igen is megbecsülendő és értékes, mint egy fa-sz hajhász. Melyik a jobb egy oly 18 éves szűz lány, akit még egy paraszt keze se mocskolt be s cseszte az agyát fél-egy évig. Vagy az a 18 éves lány aki már kis taknyos korában elvesztette, s mára már ki van égve? Egyértelmü. De úgysem fogjátok soha felfogni, mert nincs értékrendetek, csak "dugjunk dugjunk dugjunk" elven éltek, és hozhattok minden idióta példát, hogy "jaj fél év után feküdtünk leee, jaj egy év után feküdtünk leee, jaj 2 évig jártunk stb.."

Egy az, hogy az az értéktelen ostoba rib-anc aki már 14-15 évesen ágybabújik, annál mindenképp többet ér még egy darab xar is, bármi legyen a kifogás. Olyan fiatalon csak a divat miatt veszti el az ember. Meg idiótaság az időtartamra hivatkozni, hisz 1-2 év nem sok, ennyi idő alatt nem lehet jól megismerni valakit. Ezert is lesz vége hamar a kapcsolatnak és olyannak adta oda, akivel nem is volt értelme a kapcsolatnak? XD ostoba ember.

2015. márc. 19. 09:41
 42/46 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Vannak olyan ferfiak,de azert ne huzd sokaig.
2015. márc. 19. 09:42
 43/46 anonim ***** válasza:
Addig húzd, ameddig akarod. Többet er, hogy meglegyen, minthogyha gyerekként egy futókapcsolatban vesztenéd el. Örülök, hogy van még olyan ember, akiben van tartás és becsület.
2015. márc. 19. 09:55
 44/46 anonim ***** válasza:
Vicces nézni ahhogy veszekedtek. Én 32 éves vagyok és szűz. Olyan ronda vagyok hogy egy lánynak se kellettem, szóval nekem marad a marokmarcsa meg a szüzesség. De már csak poénból megtartom. Tetszik az a látvány, mikor a másik ember ledöbben s nem hiszi el, hogy 32 évesen még szűz vagyok. De ha élőben meglát meg is érti a miértjét. :)
2015. márc. 19. 09:58
 45/46 anonim ***** válasza:
Én becsülöm, hogy az vagy! Ugyanakkor nem merném azt állítani, hogy nem vagyok perverz.
2015. márc. 19. 14:39
 46/46 anonim ***** válasza:
Én becsülöm az ilyet. És mondjon akárki akármit ez manapság 17 éves lánynál igen csak ritka. Tarts ki az elveid mellett.
2015. márc. 21. 06:59
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!