Van itt még olyan fiu aki becsüli ha egy lány szűz?
17éves lány vagyok.
teljesen érintetlen, a kifejlett testemet nem látta fedetlenül egy ember sem.
Sokan akartak már megfektetni de sose hagytam.Én úgy érzem ezzel értéket képviselek és nem értemm az itteni fiukat hogy ezt hogy lehet ellentétesen valamiféle hátrányként kezelni!?
nyugtasson meg valaki, hogy normális erkölcsű helyes értékrendű férfiak is vannak és a készlet nem merül ki a perverzitás ujraértelmezésében részt vett férfiakban.
amugy egy privi sem jött aminek őszintén örülök..
és szerintem egy szűz lány értékesebb egy olyan lánynál akin már 10-en átmentek
Becsülendő, de egy fél éves kapcsolat után szerintem már bízhat egy lány annyira egy fiúban, hogy rájöjjön hogy nem csak a szexre kell.
Perverzitás újraértelmezésében résztvett férfiak..badarság.
20F
19 éves fiú vagyok
Én is szűz vagyok még, de ez egy fiú helyében más dolog. Te azért vagy még szűz, mert nem vagy egy utolsó gátlástalan mihaszna ribbbanc, aki már gyerekként megy és lefekszik az összes fiú ismerősével. Ez igazán tiszteletreméltó, és megbecsülendő! Majd ha eljön az a fiú, akivel úgy gondolod meg kell lépned ezt, akkor az a fiú (ha normális) nagyon tisztelni fog téged, és valószínüleg örökre melletted fog maradni, ha képes felfogni és megbecsülni azt amit tőled kapott. De ehhez te is kellesz. Mert úgy látom te nem egy ostoba buliribbbanc vagy. Szóval nem dobnád oda magad az első, izomagyú divatbbbuuuzinak, aki az iphonját, meg a kocka hasát villogtatva akar megszerezni. Ettől te sokkal értékesebb fiút kapsz majd. :) Láttam vannak itt pár kommentelők, akik "apáca vagy? nem leszel rossz ember. stb" Tudod ezek azok, akik minden hétvégén keresnek valakit akivel lefekhetnek. Szóval azért nincs itt megértés, mert ők senkik, te meg vagy valaki, és nem mindenkié! Ez nagyra becsülendő dolog, bárki bármit is mondjon. Lehet nekik normális, hogy egyik héten ezzel a másikon azzal, meg veszítsük el minél hamarabb valakivel, ki a xart érdekel. Na ez a lenéznivaló és szánalmas. Manapság az első pasival elveszítik aki kivillantja a kockahasát, semmi szerelem, érzelem, csupán felszínes dolgok, aztán egy hét múlva pá.. Örülök, hogy azért még vannak normális emberek ebben a korcs világban. :)
És ha azt akarod, hogy valaki ezt megbecsülje s tisztelje, akkor ne szórakozóhelyeken, utcán, koncerteken keress partnert, mert ott midnen van, csak szerelem, érzelem, tisztelet, gátlás, gerinc és erkülcs nincs. Remélem nyitott szemmel jársz, és nem követed el azt a hibát amit a mai fiatalok 80%-a, akik ezt "életnek" nevezik meg más bbaaromságnak.
Persze, hogy vagyunk :) Te döntöd el, hogy mikor, kivel szeretnéd elveszíteni, ez semmiféleképpen nem hátrány :)
18-as, egyetértek, ment a zöld pacsi :D 21/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!