Van itt még olyan fiu aki becsüli ha egy lány szűz?
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok.
teljesen érintetlen, a kifejlett testemet nem látta fedetlenül egy ember sem.
Sokan akartak már megfektetni de sose hagytam.Én úgy érzem ezzel értéket képviselek és nem értemm az itteni fiukat hogy ezt hogy lehet ellentétesen valamiféle hátrányként kezelni!?
nyugtasson meg valaki, hogy normális erkölcsű helyes értékrendű férfiak is vannak és a készlet nem merül ki a perverzitás ujraértelmezésében részt vett férfiakban.
Nem érdekel igazán, nem Salamon kincsét őrzöd a lábaid között szóval ettől nem leszel értékesebb a szememben.
2015. márc. 19. 00:33
22/46 anonim válasza:
szerintem rohadtul nem attól lesz rendes, kedves és nem r*banc egy lány, hogy szűz-e
melyik jobb:
ha van mondjuk egy 17 éves lány, akinek mondjuk egyetlen egy barátja volt például 2 évig és odaadta neki a szüzességét szerelemből
vagy egy 16 éves szűz csaj aki minden héten mással kavar, csókolózik, és pettingelt már vagy 10 fiúval (rengeteg ilyen van)
az utóbbi csak azért mert szűz? nem hiszem
2015. márc. 19. 00:40
23/46 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, én még sokra becsülöm ezt, és mások is. Nemcsak 13 éves koruktól szexelő, buliba beleőrült zombikból áll a világ.
2015. márc. 19. 00:42
24/46 anonim válasza:
Perfekt csali így estére.
2015. márc. 19. 00:43
25/46 anonim válasza:
nem vagy értékes attól hogy szűz vagy
Amúgy is idegesítő ez a téma hogy állandóan ez megy hogy "szűz vagyok akkor értékes" egy nem szűz lány is ugyan olyan értékes mint te, attól mert lefeküdt a szerelmével ugyan olyan értékes és normális lehet, sőt lehet normálisabb mint te ne becsüld már alá a nem szűz lányokat
2015. márc. 19. 00:46
26/46 anonim válasza:
Itt rengetegen félre értették a kérdését. De nem baj, foghatjuk a későestére. Lehett vannak itt olyan emberek, akiknek nincs értékrendük, vagy eszük. DE igen is értékes egy lány, ha ennyi idősen nem adta oda magát az első "helyes, aranyos, cuki, vicces, édes, különleges" fiúnak, nem mellesleg ebből nem egy van, szóval lehet a szerelme, de csak azért mert ő volt ott, ha más lett volna hasonló jelzőkkel, akkor neki adja. Vagy csak irigykedtek, mert még érintetlen és nem átjáróház ilyen fiatalon? Azt tehetitek is! :D Azokat sajnálom legjobban, akik 16-17 alatt vesztették el, még gyerekként. De meg is érdemelték. :)
2015. márc. 19. 00:55
27/46 anonim válasza:
Igen, ettől jóval értékesebb vagy, és mindig tisztelem azt, aki nem kapkodja el. Az ösztönlényektől undorodom.
2015. márc. 19. 01:08
28/46 anonim válasza:
"és szerintem egy szűz lány értékesebb egy olyan lánynál akin már 10-en átmentek"
Szerintem meg kit érdekel. Aki ez alapján dönt, az durván felszínes. Te pl az vagy.
2015. márc. 19. 01:10
29/46 anonim válasza:
Majd térjünk vissza erre akkor, ha már tudod egyáltalán miről beszélsz, aztán utána lehet rajta is átmennek 10-en
2015. márc. 19. 01:10
30/46 anonim válasza:
Gyerekek, áruljatok el nekem valamit. Tegyük fel, van 2 lány, A meg B. A egy csúnyácska, visszahúzódó lány, nem sok pasi próbálkozik be nála. De mondjuk azért akadt 6-7, ebből 2-vel le is feküdt. B viszont egy kifejezetten szép, aranyos, cuki csaj, kb 200 pasi is bepróbálkozott már nála, ebből 10-el feküdt le. Akkor most melyik csaj az értékesebb? Tessék elgondolkodni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!