Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt még olyan fiu aki...

Van itt még olyan fiu aki becsüli ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok.

teljesen érintetlen, a kifejlett testemet nem látta fedetlenül egy ember sem.

Sokan akartak már megfektetni de sose hagytam.Én úgy érzem ezzel értéket képviselek és nem értemm az itteni fiukat hogy ezt hogy lehet ellentétesen valamiféle hátrányként kezelni!?

nyugtasson meg valaki, hogy normális erkölcsű helyes értékrendű férfiak is vannak és a készlet nem merül ki a perverzitás ujraértelmezésében részt vett férfiakban.

2015. márc. 18. 23:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Ne hiszem hogy ő rib**c lenne. szerintem ő nem a "közé" szóval nem fogják 10-en emghágni, amivel elveszti az értékességét, különlegességét. hanem egy, max kettő lesz az életében, de sokkal boldogabb és hosszabb kapcsolata lesz mint nektek eggyüttvéve. mert nem a buliban jön össze valakivel 1-2 óra ismerettség utánhanem hosszú, alapos ismerettség után, hogy pl a jövőhéten ne szakítsunk mert nem ment a dolog. De ezt nem fogjátok fel soha, mert ösztön lények vagytok, csak kurni kurni és kurni akartok, semmit se számít nektek az érzelem. De nem is irigyellek titeket, hogy ennyi meg annyi lányt megdugatok már, oké, tapsoljátok meg magatok, de nem lennék a helyetekben! Inkább egyet, de vele ugy ahogy ti hetente mással még csak közel sem. :)
2015. márc. 19. 01:25
 32/46 anonim ***** válasza:

30

A lány az értékesebb, mert neki nem a felszínesség alapján lett kapcsoalta, hanem érzelemből. A B lány pedig ri**nc, mert csak kiválaszotta a 10 legizmosabb pénzesebb helyesebb pasit és jól megbassszatta magát. De A lánynak a kapcsoaltai, sokkal érzelmesebb mint a másik ri**ncnak.

2015. márc. 19. 01:28
 33/46 anonim ***** válasza:
Hát igen, vannak akik nem ismerik a szex titkos összetevőjét. Úgy hívják, hogy szerelem.
2015. márc. 19. 01:29
 34/46 anonim ***** válasza:
32. Mindkét lánynak érzelemből lettek kapcsolatai, tegyük fel. És ha az arányokat nézed, akkor sajna A nagyobb riba.nc:D Na ezért hülyeség leri.bancozni egy csajt, akinek sok pasija volt már.
2015. márc. 19. 01:33
 35/46 anonim ***** válasza:
Manapság a szex nem a szerelemtől van, hanem a pénztől, az iphontol a kockahastól anagy mellektől az ecsethajtól az alkohol befolyásoltságától és a divattól vannak
2015. márc. 19. 01:35
 36/46 anonim válasza:
100%

Attól,hogy szűz vagy még és tartogatod nemleszel sem értékesebb sem felsőrendűbb sem több.Ha valakibe szerelmes leszel(már pedig leszel főleg az első szerelmek tudnak nagyin agyösszekuszálósak lenni) akkor lefogsz vele feküdni s nem fogod magad olcsónak tartani azért mert már voltál valakivel.ennyi idősen mint te én is szűz voltam még de sosem gondoltam azt hogy azzal mert a szüzességem még megvan attól én értéket képviselnék.egyszerűen szűz voltam és pont nem gondoltam magam többnek mint ami.Majd be nő a fejed lágya.

25/N

2015. márc. 19. 02:38
 37/46 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy értékes. Alapból beteges, ahogy a testedről beszélsz, meg ahogy a témához hozzáállsz. Egy igazi fap_ina jelent meg lelki szemeim előtt. A szüzesség meg önmagában semmi értéket nem ad.

Ja, és nem vagyok sem ribi, sem ösztönlény. 19 évesen szexeltem először. Összesen 3 partnerem volt, mind párkapcsolat volt, érzelemből szexeltem, az utolsó kapcsolatom pedig még mindig tart, és úgy érzem, hogy benne megtaláltam végre életem párját. Szóval én is olyan fajta vagyok, aki érzelemből szexel, nem össze-vissza, de ez a hozzáállás, ez a hamis dilemmás, demagóg érvelés, amit itt levágtatok páran, már túlzás, és nem vezet semmi jóra, csak szimplán égő. :)

2015. márc. 19. 02:45
 38/46 anonim ***** válasza:

36

Én nem feküdtem le életem nagy szerelmével, akit még most is 5 éve a legjobban szeretek, pedig 3 éve nem beszélünk. Nem mindenki fekszik le élete nagy szerelmével. Bár én inkább feküdnék le vele, mint 100 másikkal. Bár már ő vele sem, mert már használt.

2015. márc. 19. 02:50
 39/46 anonim ***** válasza:
Azon mit becsüljek hogy itt játszod az agyad?
2015. márc. 19. 06:49
 40/46 anonim ***** válasza:

Mintha a szüzesség olyan nagy erény lenne... Az nem egy kialakult tulajdonság, így születtél, kb. annyit ér, mintha apuci-anyuci pénzesek és te meg vered magad 10 évesen az Iphone 6-osoddal, de azt se tudod mire jó.

Erény az, ha van tartásod, véleményed, intelligens vagy és művelt, és e mellé nagyon nem érdekel, hogy 15 évesen lefeküdtél fél év után az első szerelmeddel, akivel 7 évig voltatok együtt, vagy még 22 évesen is szűz vagy, mert a begyepesedett gondolkodásod miatt mindenkit elüldözöl magad mellől. Nem ettől leszel több vagy kevesebb, ezzel a kijelentéseddel csak egy felszínes fiatal tini vagy. És a világ nem csak ribizlikből és apácákból áll.

2015. márc. 19. 09:28
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!