Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz ha én szerelemből...

Miért gáz ha én szerelemből akarom elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Akibe fülig szerelmes voltam, és most is az vagyok, de tudom talán soha nem lehetek már vele. Szakított velem.

Fogalmam sincs fogok-e én még érezni valaki iránt. Barátaim, haverjaim azzal traktálnak tegyem túl magam rajta, szedjek össze egy kis csajt és rakjam meg. Ezekkel a szavakkal élve. És szerintük hülye vagyok.

De én csak szerelemből akarom. És mai napig csak egy ember, egy lány iránt éreztem szerelmet. Azt az igazi szerelmet... és érzem most is elég sok idő után, hogy én bennem ez talán örök érzés lesz iránta.

Érdekel minden vélemény! Negatív is, pozitív is.

18/F

2015. márc. 13. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is csak szerelemből tudnám elveszteni. Szerelmesnek pedig csak egy szűz lányba tudnék lenni. Lett volna lehetőségem elveszíteni, de a lány nem volt szűz. Természetesen az ilyen, már elhasznált lány soha sem kellene.
2015. márc. 13. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért ez elég beteges. Lefeküdtem egy fiúval mert szerettem, akkor már elhasznált vagyok? :DD
2015. márc. 13. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
12: Az én szememben igen, az vagy :D Fenének sem hiányozna az állandó összehasonlítás az exeddel.
2015. márc. 13. 20:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de az elsőt én sem tudnám nem szűz lánnyal. Én első, ő első. Így képzelem ezt el. Szerelemmel.
2015. márc. 14. 15:31
 15/17 A kérdező kommentje:

És komolyan félek, hogy én is csak egyszer szerelmes típus vagyok.

Én szeretném visszakapni, visszaszerezni, ha úgy tetszik, azt a lány, csak nem tudom van-e rá esélyem...

2015. márc. 15. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Szép elvárásaid vannak. Túl is tehetnéd magad rajta. Éld az életed, változtass néhány dolgot magadon, aztán hátha úgy összejön. Mindenképpen több esélyed van úgy rá minthogy csak siránkozol.
2015. márc. 18. 03:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Már rengeteg mindent megváltoztattam.

Főleg azért, hogy nekem jobb legyen. De végre már azt érzem, hogy jól érzem magam a bőrömben.

Attól még mindig szerelemből szeretném.

2015. márc. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!