Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszitettetek el a...

Hogyan veszitettetek el a szuzessegetek? Van köztetek olyan aki viszonylag koran? (16ev alatt) megbantatok? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 10. 21:38
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
14,5 evesen 1ev egyuttlet utan, elegge fajt, de a baratom figyelt rám, lassan csinalta. Kicsit sem bantam meg.
2015. márc. 16. 14:24
 22/26 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek:) utolso most hany éves vagy?
2015. márc. 16. 21:21
 23/26 zsani123 válasza:
2evvel ezelott vesztettem a szuzessegem, az akkori baratommal.velem egyidos volt, es o is szuz fel evig se voltunk egyutt.1x szexeltunk csak.o azota megdugott mar 10csajt ha nem tobbet..DE nem bantam meg ennem ellenere sem, mert szerettuk egymast. 17/L
2015. márc. 26. 07:42
 24/26 anonim válasza:
32%
16/l vagyok, még nem veszítettem el, és nem is szándékozom a nászéjszakámig. :)Amit én kb.22-23 éves koromra gondolok.Ha megtalálom persze az igazit.
2015. ápr. 10. 16:39
 25/26 anonim válasza:
16 vagyok es nemreg vesztettem el de nem banom mert szeretjuk egymast igaz nem vartunk sokat vele mert nem egy kapcsolatnak indult az egesz csak baratsagnak (extrakkal) de aztan teljesen egymasba szerettunk, igy visszagondolva varhattam volna meg vele de akkor nem gondoltam bele es ha ne tortent volna meg talan most nem lennenk eggyutt. Minden esetre akkor nagyon biztam benne es ugy ereztem hogy most kell annak megtortennie. A srac nagyon vigyazott ram es szinte fajdalmaim sem voltak
2015. szept. 2. 00:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Én 14 közeli srác voltam amikor a szomszéd házban egy olyan 30-35-ös hatalmas mellű nő elvette a szüzességemet. Az nagyon jó volt, nagyon büszke voltam magamra.

Az Isten áldja meg őt ezért!

2016. febr. 12. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!