Mikor, hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Tapasztalatot is írnátok? A kort mindenképpen, kérlek!2015. febr. 1. 23:56
1/12 anonim válasza:
19
nem bántam meg,hogy addig vártam, bár már nem vagyunk együtt,de a legmegfelelőbb emberrel történt.
fájt.
L
2/12 anonim válasza:
2014 októberében egy rosszlányok oldalról egy vékony lánnyal. Félig bánom, hogy így történt mert nem volt olyan romantikus már pedig én olyan beállítottságú vagyok. De az érzés amikor a francia nyelvet beszéltük az leírhatatlan volt. Többször igénybe vettem eme szolgáltatását mert Egyetem mellet ez pont jól kikacsol és csak 3000 Ft
4/12 anonim válasza:
20 éves voltam, tartottam tőle, undorodtam a "nyers hústól", merthogy ennyi erővel dughatnék egy csirkét is, nem is volt jó. Elélveztem, de maga az egész nem volt jó. Persze, furcsán érdekes érezni, ahogy a nő hüvelyizomzata összeszorítja a péniszt, de nem tudtam megszokni. Másfél éven keresztül próbálkoztam vele, aztán feladtam, hogy kész, nem szeretem a szexet, orált is gyűlöltem, nem fogom rabolni egyikünk idejét sem, csak azért nem fogok vele szexelni, merthogy szeretem. Próbáltam leküzdeni, de undorodom tőle, nem nekem való ez.
25/F, aszexuális
7/12 anonim válasza:
mint valami perverz könyvkulb, az egyik k..vázni jár, a másik csirkéket dug...most ezek után meséljem el hogy én meg áramot szoktam kötni a herémre?
8/12 anonim válasza:
00.35. Berki Krisztiánka te vagy az?
9/12 anonim válasza:
18/f aszexuális, nem tervezem elveszteni. :)
10/12 anonim válasza:
az asexuális valai új szinonima a puhap..csre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!