Hogyan veszitettetek el a szuzessegetek? Van köztetek olyan aki viszonylag koran? (16ev alatt) megbantatok? Mi a tapasztalat?
Eddig még nem sikerült, nem is fog talán..
17/F
Én 17 voltam, bár már közelebb a 18hoz. Maga a tapasztalat borzalmas volt (bár nagyonis hasznos), a pasi nem igazán foglalkozott velem, közvetlenül utána már le is voltam toszva, és utólag kiderült, hogy amúgy barátnője van. De még így sem bántam meg. Én is ugyanúgy akartam, felkészültnek éreztem rá magam, és mint ilyen, kezelni is tudtam a helyzetet. Fájt meg minden (az élmény, a szex nem volt fájdalmas, azért ebben a tekintetben odafigyelt), de különben nem rázott meg különösebben.
Az első alkalom nem volt nagy durranás, de azóta sok különleges élménnyel ajándékoztak meg olyanok, akiknek én voltam a lényeg, és nem a puncim :)
17 voltam amikor elkezdtem ismerkedni a szexualitással. így visszagondolva megbántam, mert nem épp a megfelelő emberrel veszítettem el a szüzességem és sok problémát is okozott ez nekem később, amit csak jópár év múlva tudtam "korrigálni".
Mai eszemmel biztos, hogy másképp csináltam volna 1-2 dolgot, dehát az ember a hibáiból tanul.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!