Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszitettetek el a...

Hogyan veszitettetek el a szuzessegetek? Van köztetek olyan aki viszonylag koran? (16ev alatt) megbantatok? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 10. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
De jo itt egyeseknek:( meg szuz vagyok.. 15f
2015. márc. 10. 22:22
 12/26 anonim ***** válasza:

hogyan: szex útján

korán: nem..

megbántam-e: még nem

tapasztalat: mégtöbbet akarok!!

am majdnem 23 évesen

2015. márc. 10. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
15 évesen szűz... Szegénykém, úgy is halsz meg :'(
2015. márc. 10. 22:55
 14/26 anonim ***** válasza:
45%
15 voltam, és nem bántam meg, hanem a világ császárának éreztem magam. F
2015. márc. 10. 23:17
 15/26 anonim ***** válasza:

14 voltam, nem bántam meg :D bár mai 'öreg' fejemmel azzal a sráccal már nem feküdnék le, az biztos :D

20L

2015. márc. 10. 23:24
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Én még nem vesztettem el, de nem is bánom. Csak egyszer veszíthetem el és bár annyira nem vagyok régimódi, azért megvárnék egy srácot, akit szeretek, s megbízom benne, s már egy ideje együtt vagyunk. Ebben elég határozott vagyok, mert nekem már az is elég nagy traumát okozott, hogy először egy buliban csókolóztam, valami helyes névtelen sráccal, akiről csak annyit tudok, hogy huszonegy volt. Tanultam belőle és még egyszer nem követek el ilyen hibát, és várok a megfelelő alkalomra. 16/L
2015. márc. 10. 23:39
 17/26 anonim válasza:
79%

19 évesen veszítettem el és első évfordulónk alkalmából :) Addig az én párom kivárt engem és én ezt soha nem felejtem el neki!Ebből adódóan egyértelmű: nem bántam meg! Nem mondom hogy mámort és euforikus katartikus élménnyel gazdagodtam volna akkor először... még fájt is az első pár percbennem kicsit, de azóta már hühűű :)

Egy szó mint száz így volt jó ahogy volt/van!

20/L

2015. márc. 11. 00:10
 18/26 anonim válasza:
En 16 voltam, most 17/L vagyok. Egy osztalykirandulason egy felresukerult bulin vesztettem el az evfolyam legjobb pasijaval. Nem bantam meg, de azert jobban orultem volna ha egy olyan fiubakit szeretek...
2015. márc. 11. 10:09
 19/26 anonim válasza:
Én még szűz vagyok (lány) egyáltalán nem vagyok ronda,csak nem úgy akarom elveszíteni,hogy a legelső fiú,aki utánam loholt azt megtörténik annak semmi értelme most járok egy nagyon kedves sráccal s úgy érzem készen állok neki adnom magam,de jó,hogy vártam rá 15F(lassan 16).
2015. márc. 12. 11:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Még én is szűz vagyok, de csak azért, mert nincs olyan lány, aki szerelemből lenne velem. 26/F
2015. márc. 14. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!