Járnátok egy olyan tinilánnyal, aki már nem szűz?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért van ez, de én nem tudnék olyan lánnyal kezdeni, aki már volt fiúval.... :/ Van még valaki, aki így van? 18/F2015. márc. 3. 08:58
31/42 anonim válasza:
"Nem mert, hogy nem használnám ki azt a lányt.... Szeretném, de még egy lányt sem találtam, aki a külsőmmel együtt elfogadna, csak barátnak......"
Szóval ocsmány is vagy, meg még válogatós is...
32/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós... Ez az egyetlen elvárásom egy lánynál....... Annyira nem vagyok ocsmány... Sok lány szerint átlagos vagyok..
2015. márc. 4. 17:14
33/42 anonim válasza:
31-es szerintem a 28-as válaszra hihette azt, hogy te írtad, ezért írta....
34/42 anonim válasza:
Ezt már nagyapám is megmondta annó hogy aki válogatós az hamar éhendöglik
35/42 anonim válasza:
Tévedsz, 33.
Én a kérdező kommentjét idéztem.
36/42 A kérdező kommentje:
Itt senki sem ismer, hogy azt írhassa rólam, hogy válogatok.... Ez egyáltalán nem igaz... Ez az egyetlen elvárásom egy lánytól.... A külsőt szinte nem is nézem.... A belső sokkal fontosabb számomra, arról viszont nem tehetek, hogy a mai lányok többsége korán kezdik.. A végén meg sírnak, hogy minden fiú szemét... Nem azért nem járnék ilyen lánnyal mert válogatós vagyok, hanem azért nem, mert egyszerűen nem tudnék ilyen lánnyal kezdeni, ahogyan a lányok a ronda fiúknál...
2015. márc. 5. 14:22
37/42 A kérdező kommentje:
35.-válaszoló.. Gondolom lány vagy és voltál már fiúval.. Ezért írtad, hogy válogatós vagyok....
2015. márc. 5. 14:24
38/42 anonim válasza:
Nem vagy válogatós, csak szereted ha egy lány szexuálisan tiszta.
De ha egy ilyen lánnyal összejössz, a legjobban meg kell becsülni, mert kevés a valószínűsége, hogy elhagyna.
39/42 A kérdező kommentje:
Azt tudom. Megbecsülném, de eddig még egy olyan lányhoz sem volt szerencsém, aki engem elfogadna... Egyébként meg nem arra megyek. Még nem feküdtem le soha senkivel sem, de nem is tervezem még. Türelmes vagyok.
2015. márc. 5. 16:28
40/42 anonim válasza:
Szép cél, remélem összejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!