Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Járnátok egy olyan tinilánnyal...

Járnátok egy olyan tinilánnyal, aki már nem szűz?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért van ez, de én nem tudnék olyan lánnyal kezdeni, aki már volt fiúval.... :/ Van még valaki, aki így van? 18/F

2015. márc. 3. 08:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%

Nem. Sőt, semmilyen tinilánnyal nem járnék :D

Nem vagyok pedómaci :D

2015. márc. 3. 09:13
 12/42 anonim ***** válasza:
73%
Ha választani lehet, én inkább nem szűzzel kezdenék.
2015. márc. 3. 09:13
 13/42 anonim ***** válasza:
Vica, akkor nem nagy a választék a lány oldalról:D
2015. márc. 3. 09:15
 14/42 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy tapasztaltabb, hanem egyszerűen zavar, hogy előttem voltak vele...... Ilyen lánnyal soha sem kezdenék... Ha már én is szűz vagyok, akkor a barátnőm is legyen az.....
2015. márc. 3. 09:16
 15/42 anonim ***** válasza:

Fordított esetben is előfordul az,hogy a lány úgy gondolkodik,mint te.

Én például kifejezetten csak egy férfitól akarok valamit. Szűzként. Bár, már megtaláltam az illetőt. :)

(Nem kérek privát leveleket.)

17L

2015. márc. 3. 09:18
 16/42 anonim ***** válasza:

kérdező, és mi van akkor ha találsz egy szűz barátnőt vele veszted el, és rá fél év vagy 1 év mulva lefekszik mással? :D velem is ez volt..

de amugy meg a mai lányok többsége 15-16 évesen elveszti. szoval elég nehéz lesz olyan lányt találnod hacsak nem.a 14 évesek közt keresgélsz.. de olyat is hallottam haverom mesélte hogy az ő barátnőjeszűz volt és 2 éve élnek boldogan mivel a lányok jobban kötődnek ahhoz akivel elvesztették. de persze ez sem biztos.hogy örökre együtt maradtok és minél idősebb leszel annál esélytelenebb jogy szűz lányt találj

2015. márc. 3. 09:22
 17/42 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és állíthatom, hogy ez a kötődök ahhoz a fiúhoz, akivel elvesztettem a szüzességem, az egy nagy hülyeség. Én is szűz sráccal voltam először, de nem volt nagy élmény, nagyon sokat bénáztunk.
2015. márc. 3. 09:26
 18/42 Vica1998 ***** válasza:
#13 te tényleg komolyan vetted amit írtam? Xd
2015. márc. 3. 09:30
 19/42 anonim ***** válasza:
Nem, csak annyira unom maga:D
2015. márc. 3. 09:31
 20/42 Vica1998 ***** válasza:
:D
2015. márc. 3. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!