Járnátok egy olyan tinilánnyal, aki már nem szűz?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért van ez, de én nem tudnék olyan lánnyal kezdeni, aki már volt fiúval.... :/ Van még valaki, aki így van? 18/F2015. márc. 3. 08:58
21/42 anonim válasza:
Ahogy látom nem én vagyok az egyetlen:D
23/42 anonim válasza:
Betegség vagy szünet?
Esetleg a suli ilyen unalmas?:D
24/42 anonim válasza:
És ha te elveszíted egy szűz lánnyal,majd szétmentek,jöhet az újabb szűz?...
25/42 anonim válasza:
Én egyáltalán nem járnék olyan lánnyal, aki már nem szűz. Igaz, az én koromban már szinte lehetetlen szűz lányt találni. (28 éves vagyok). Az oka, hogy egyrészről nem tudnám elviselni, ha a lány több férfival lett volna, mint amennyi nővel én. (Én még szűz vagyok, és még sosem csókolóztam). Másrészről nem akarom, hogy folyamatosan arra gondoljon vagy hozza fel példaként, hogy x jobban csókolt, y-nak nagyobb volt a farka stb. Harmadrészről meg belegondolni abba, hogy azokkal az ajkakkal csókolna meg, amivel nemrég még más farkát szopta, hát elég gusztustalan dolog.
26/42 anonim válasza:
28 évesen itt tartasz, kedves utolsó? Nem véletlen, hogy még semmilyen szexuális viszonyod nem volt még nővel... az utolsó mondatoddal volt idő, amíg egyetértettem. Ja, úgy 15 éves koromig. 21/f
27/42 A kérdező kommentje:
24 Nem mert, hogy nem használnám ki azt a lányt.... Szeretném, de még egy lányt sem találtam, aki a külsőmmel együtt elfogadna, csak barátnak........
2015. márc. 3. 12:24
28/42 anonim válasza:
26: Nem ezért nem voltam még nővel, hanem azért, mert alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány, legalábbis minden lány szerint, akinél valaha próbálkoztam (ez több száz lányt jelent). De ha már eddig nem sikerült, legalább olyannal legyek, akit tudok tisztelni, és nem jelent neki nagy problémát, hogy nagyon béna leszek az ágyban.
29/42 anonim válasza:
Igen, de a szűz lányokat jobban szeretem.
30/42 anonim válasza:
Én életem párjával vesztettem el, még fiatalon, 16 évesen. Ő is szűz volt, de már 18 éves. Ez mély nyomot hagyott mindkettőnkben, csodálatos érzés, hogy csak egymáséi vagyunk, és nem feküdtünk le másokkal valamint nem is fogunk.
Szerintem szép dolog, minket összeláncolt, jó értelemben.
De azt sem kell elítélni aki nem szűz, mert lehet, hogy ha beléd szeret és minden megvan benned ami neki kellett, ugyanúgy magadba tudod habarítani mintha szűz lett volna, mert neki a veled töltött együttlét számít igazi elsőnek lelkileg.
De én is szűz voltam, a barátom is, tehát én is jobban díjazom, ha szüzek jönnek össze és minden stimmel, mert nagy kötődés várható utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!