Lányok, ti hány évesen veszttétek el a szüzességetek? Azt mennyire tartjátok gáznak ha valaki még szűz 19 évesen?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 15:48
1/11 anonim válasza:
Nem azt érzem cikinek, hogy 19 évesen szűz vagyok, hanem hogy eddig senkinek nem kellettem, semennyire. Van különbség a kettő között.
3/11 anonim válasza:
15 voltam, hét hónapja együtt voltunk, mikor megbeszéltük, hogy na akkor vágjunk bele. Én is most 19 vagyok, sok szűz lányt ismerek, nem ciki.
4/11 anonim válasza:
17 évesen
nem ciki szűznek lenni 19 évesen
5/11 anonim válasza:
#2 lány vagyok, de nem kérek ajánlatokat, köszönöm
6/11 anonim válasza:
Legjobb barátnőm gyönyörű de tényleg, és ősszel töltötte a 19.-et, és jelenleg is szűz. Én együtt vagyok már több mint 2 hónapja a barátommal és még szűz vagyok (nyáron leszek 19). Igazából tedd fel magadnak azt a kérdést: voltál olyan közel olyan vkihez, akinek odaadtad volna magad, úgy hogy biztos nem bántad volna meg? Nem kell lefeküdnöd, valakivel csak azért, mert a baráti körödben, vészesen fogynak a szűzek. Az én osztályomból a lányok fele bőven szűz még, pedig legtöbben már 18 évesek is elmúltak, és van aki elég erősen súrolja a 19-et :)
7/11 anonim válasza:
16 évesen vesztettem el,úgy 3 2 hónapja kb.:) egyáltalán nem ciki ha még szűz vagy,miért lenne az?
9/11 anonim válasza:
15 évesen.csak akkor probléma ha téged ez frusztrál. külső szemmel ez egyáltalán nem ciki.
10/11 anonim válasza:
24 évesen...
Egyáltalán nem ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!