Szűz pasik! Mi volt az a lealázó szöveg amivel nő megbélyegzett titeket a szüzességetek tapasztalatlanságotok miatt?
Figyelt kérdés
Van itt olyan?2012. aug. 14. 20:11
2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség!
Szerintem nem kellenne megbélyegezni ez miatt senkit, pláne nem egy olyan embert akit szeretsz! Gondolom én, hogy nem dicsekednek ezzel a pasik!
Amúgy a mostani barátom szűz volt, én már nem, és egy csöppet sem volt béna, sőt...nem ítéltem el ez miatt! :)
3/7 anonim válasza:
hát, szerintem ilyet tenni nem szép dolog.. hülye kérdés.
én is szüz vagyok és tapasztalatlan, de ha egy lány ilyet tenne, szívemből küldeném el a ***** anyába... ha nemis mondanám neki, de elég hogy csak érzem azt a gyűlöletet.
4/7 LeftBehind válasza:
Vesztes,homokos és ezek szinonimái.
5/7 anonim válasza:
Ah, hihetetlen, hogy te szűz vagy, ne hagyd abba! :D A barátnőm idéztem. :PP
7/7 anonim válasza:
Nem nő az ilyen! Nem lehet senki sem tapasztalatlan ilyen téren! A szex természetes dolog, nem kell tanulni, és nem is lehet. Nem bélyegezhetnek meg olyannal, hogy (mit tudom én) nem fedezted fel még a saját tested, mert az nem azt jelenti, hogy tapasztalatlan vagy, hanem hogy még nem állsz rá készen, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!