Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem elég bunkó? szakítanál vele ezek után?
a sráccal amugyis sokat veszekszünk, és már párszor szakítottunk de mindig kibékültünk.
van egy idézetes oldalam és kiírtam rá egy olyan idézetet hogy :" mellette vagy boldog de a régi után sóvárogsz, mond mi értelme van hogy két f*sz között kóvályogsz? " ő meg kiakadt mert szerinte én azt okkal tettem ki.. aztán kitett egy elég durva szöveget amit ő írt amiben végülis az a lényeg hogy 'én' egy mekkora rib*nc meg k*rva vagyok,meg h őt csak ugy kidobom stb stb.. szószerint nem írta h rám érti de szinte teljessen biztos vagyok benne.. (akinek kell elküldöm a szöveget..) ezek után mit mondanál még neki? vagy kérdőre vonnád?vagy mit?
15/L
küld el a szöveget azért kíváncsi vagyok rá..
Azért én rákérdeznék a dolgokra..
Úgy gondolta, hogy van valaki más is, mert annak a szövegnek ez a jelentése, sőt, ezzel azt mondod, hogy szex terén sehol sincs. Itt két dolog van, az egyik, hogy egy idióta, hogy magára vette, a másik, hogy a féltékenységét nem tudja kontrollálni.
Nem vonnám kérdőre, ott hagynám a kérdésben. Majd magába eldönti, hogy mi legyen.
3. köszi a választ
többieknek meg elküldtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!