Léteznek még olyan minden értelembe NORMÁLIS pasik? . Akik. (egy pici szöveg még lent)
...ha egy 16 éves, még SZŰZ lánnyal (aki agyban is és testben + kisugárzásban is rendben van) jönnek össze, akkor nem azért jönnek össze a csajjal, hogy "CSUPÁN" egy jót DUGJANAK (tehát nem több egy éjszakánál plusz az egész kapcsolat ideje kb.3 hónap, amíg a csajt befűzik)?
Csajok! Tapasztalatok? Vélemények?
Ugyanez a PASIKra is vonatkozna!
Vannak olyanok akik nem "CSUPÁN" egy jó dugásra vágynak. Én is szeretnék egy rendes kapcsolatot.
15/F
mostjó páran megnyugtattatok egy picit, köszi :)
..."akkor valószínüleg a volt barátom, csak egy fiú volt a 'de jó érzés lenne meghúzni' kategóriából? " :(
Nagyon remélem, az "én időmben" még voltak, és azért annyira nem vagyok öreg :)
16 évesen egy 22 éves sráccal jártam, akivel fél év után vége lett ugyan, de tudom mai napig, hogy nagyon-nagyon szeretett, meg is tett értem mindent, és esze ágában sem volt egy ilyen fiatalka lánynak elvenni aszüzességét pár hónap után... persze az idők változnak, ma már nem hiszem, hogy akad olyan pasi, aki ehhez fiatalnak tartana téged, de az még nem jelenti, hogy csak le akar fektetni.
És ha megtalálod észre fogod venni....
25/L
néptáncos volt :( (számomra a legideálisabb volt, legalább is amíg nem szakítottunk)
nagyon fáj, hogy szakítottunk
egy kis rövidke gondolat: én nem akartam MÉG lefeküdni vele, ő ezért megcsalt, és most majd meghalok a fájdalomtól, mert nagyon szeretem, de ő ezt szerintem már nem érzi, de talán így a jó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!