Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek még olyan minden...

Léteznek még olyan minden értelembe NORMÁLIS pasik? . Akik. (egy pici szöveg még lent)

Figyelt kérdés

...ha egy 16 éves, még SZŰZ lánnyal (aki agyban is és testben + kisugárzásban is rendben van) jönnek össze, akkor nem azért jönnek össze a csajjal, hogy "CSUPÁN" egy jót DUGJANAK (tehát nem több egy éjszakánál plusz az egész kapcsolat ideje kb.3 hónap, amíg a csajt befűzik)?

Csajok! Tapasztalatok? Vélemények?

Ugyanez a PASIKra is vonatkozna!

2009. aug. 7. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
előző vagyok F/18
2009. aug. 8. 15:02
 22/26 anonim ***** válasza:

léteznek normális pasik, a barátom is ilyen :) az ex csak AZT akarta volna, de nem jött neki össze, mert 15 évesen sokkal több eszem volt, mint a 19 éves nővéremnek, aki sikeresen összehozott egy gyereket egy sráccal... itt vagyok 18 éves, és végre megtaláltam az igaz szerelmet! nyugodj meg, nálad is bekopogtat majd lassan, a lényeg, hogy ne erőltesd, hogy naaa, mikor lesz már normális pasim :) nekem addig nemsikerült... csak mikor lemondtam mindenről :)

Sok sikert!

2009. aug. 9. 00:54
 23/26 anonim válasza:
Igen léteznek...ahogy már írták, nem mindig a vagány 24karátos arannyal...sportkocsival 18évesen járó fiúk a legjobbak, azoknak valóban csak az kell...(nem azért hogy felvágjak a korommal, soha nem szoktam oda írni a koromat és a nememet, de 17/F vagyok, és lassan 2,5 éve párkapcsolatba élek a bnőmmel...és ebből kiderül, hogy én se azért vagyok vele mert...Sok sikert!Üdv :)
2009. aug. 9. 13:32
 24/26 anonim válasza:
igen léteznek itt vagyok én durván 2és fél-3 éve nem volt barátnőm nagyon jó lenne már egy normális csaj
2009. aug. 11. 22:51
 25/26 anonim válasza:
előző vok 15/F
2009. aug. 11. 22:52
 26/26 anonim válasza:
Nem minden pasi hajt a dugásra. Ha azt teszi rögtön az elején, akkor nem szeret igazán. Ha a fiú tényleg szeret, akkor időt ad neked arra, hogy fel tudj rá készülni, és csak akkor hozakodik elő a témával, amikor biztos benne, hogy te is akarod. Ezt duplán is mondom. Egyrészt az exemmel mi is elég hosszú időt jártunk együtt szex nélkül. Másrészről van egy barátom, akinél szinte ő volt az, aki lebeszélte a lányt az első szeretkezésről, mert úgy látta, hogy a lány még nem igazán akarja.
2010. márc. 24. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!