Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek még olyan minden...

Léteznek még olyan minden értelembe NORMÁLIS pasik? . Akik. (egy pici szöveg még lent)

Figyelt kérdés

...ha egy 16 éves, még SZŰZ lánnyal (aki agyban is és testben + kisugárzásban is rendben van) jönnek össze, akkor nem azért jönnek össze a csajjal, hogy "CSUPÁN" egy jót DUGJANAK (tehát nem több egy éjszakánál plusz az egész kapcsolat ideje kb.3 hónap, amíg a csajt befűzik)?

Csajok! Tapasztalatok? Vélemények?

Ugyanez a PASIKra is vonatkozna!

2009. aug. 7. 21:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
jófejek vagytok, köszi azoknak akik írtok :)
2009. aug. 7. 22:16
 12/26 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok és ezek szerint szerencsém van

17/f

2009. aug. 7. 22:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Ó te élő példa mutasd magad...

Velem csúnyán elbántak :( majd fél évig próbálkozott nálam a srác tényleg tetszett de volt barátom, a kapcsolatom viszont megromlott és szétmentünk de ennek azért annyira nem ő volt az oka. Végül mégis összejöttem a sráccal de utána közölte velem hogy nem akar járni senkivel. Én meg elég csalódottan egyedül maradtam...(ne hülyézzetek le az esetem miatt tényleg a volt barátommal nem miatta szakítottam)

Azok a pasik akik meg talán nem csak a külsőm miatt jönnének össze velem sokszor nekem az ő külsejük nem tetszik :S azért nem vagyok abban a korban hogy mártírkodjak vki olyan mellett aki külsőre nem az esetem.

2009. aug. 7. 22:21
 14/26 anonim ***** válasza:

"Van az a réteg akire buknak a nők és van az akikre igazából vágynak" ---- ez egy nagyon nagyon jó meglátás!

Az utolsó hozzászólónak: nem kell senki mellett mártírkodni.25 vagyok,de gimi alatt például el sem tudtam volna képzelni,hogy olyan sráccal járjak,aki elsőre nem jön be.Most nemrég találkoztam valakivel,nem volt az esetem,de úgy voltam vele,hogy kedvelem,ezért találkoztunk párszor.Egy csók és végem volt.Láttam,hogy mik a hibái,mármint külsőre,de a személyisége és plusz azz a vonzalom,ami utána "elkapott" vitt mindet.Lehet,hogy egyedi eset vagyok,de régebben ezt el sem tudtam volna képzelni,hogy ilyen van.Márpedig van :)

2009. aug. 7. 22:42
 15/26 anonim ***** válasza:
Én 16 leszek, és szintúgy nem a szex miatt, sokkal inkább szeretet hiány miatt szeretnék már egy normális kapcsolatot.
2009. aug. 7. 22:53
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Mondd már meg nekem, ennyi ésszel, hogy a pics@ba tudsz életben maradni, kérdező!?
2009. aug. 7. 23:36
 17/26 anonim válasza:

Kedves 22:53-as: szeretethiányból NE!!!! Ha gondolod, vegyük fel a kapcsolatot, és elmesélem a történetem, hogy hogy sodródtam pasitól pasiig, közben rontottam le a tanulmányi átlagom, az általános megítélésem, a saját önérzetem, meg minden..

A kérdezőnek pedig annyi, hogy vannak, de ált. 16 év felett

2009. aug. 8. 00:13
 18/26 anonim válasza:
Imádom az ilyen kérdéseket... Ha egy pasi meglát egy ismeretlen, viszont jó csajt, akkor nem arra gondol, hogy atomfizikáról beszéljen vele, hanem egészen másra... Ezen, bizony nem igazán lehet változtatni, mivel nem ismeri! Viszont, ha beszél a lánnyal és nem egy hülye p*csa (belőlük sajnos egyre több van) akkor már nyilván többet lát benne. Azonban, ha az értelmi képessége megegyezik egy csótányéval, vagy ha nem sokban hasonlítanak, akkor persze, hogy többet nem akar tőle...
2009. aug. 8. 00:21
 19/26 anonim ***** válasza:

21:44essel egyetértek. persze h vannak, de kell hozzá egy bizonyos fokú intelligencia h észrevedd őket :D

ez eleve ott kezdődik, h nemígy indulunk neki, h ilyen pasi nemlétezik, ezmár eleve alacsonyabb IQ-ra vall..:D igenis vannak normális pasik, csak az ilyen nőket, akik eleve ezt gondolják minden pasiról h ilyenek h csak dugni akarnak, ezeket ők sem veszik észre, mert lerí róluk a megkeseredettség, meg az h tapasztalatlanok.

2009. aug. 8. 00:29
 20/26 anonim válasza:
Nah erre annyit mondanék én is ilyen voltam. megértő normális figyelmes a csajokkal, hát mondani sem kell a többség pofára ejtett. Ez miatt megváltoztam és mióta bunkó vagyok a csajokkal, és oltom őket, szemét vagyok velük jobban kelek neki. Le lehet pontozni lehet fikázni de ez sajnos így van :)
2009. aug. 8. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!