Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki az aki a jelenlegi párjával...

Ki az aki a jelenlegi párjával vesztette el?

Figyelt kérdés
Sziasztok , azokhoz szólna ez a kérdés akik a párjával , vesztették el a szüzességüket. Ti soha sem voltatok , kíváncsiak milyen lehetne mással? Még mindig együtt vagytok? Az ilyen nők hűségesebbek a barátjukhoz?

2015. febr. 24. 22:31
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem gondolkoztam még, milyen lehet mással, még együtt vagyunk, és nem tudom, szerintem nem ahhoz vagy hűséges akivel elveszted, hanem akit szeretsz.
2015. febr. 24. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia igen együtt vagyunk,é vele vesztettem el.Elég hamar (szerintem nem) másfélhónap után.

Előtte soha nem éreztem amit vele érzek,és akkor is éreztem.

Nem nem vagyok kíváncsi milyen lehet mással,nem is leszek kíváncsi.Ha csak gondolatba megfordulna párszor nem aggódnék,ha más férfira vágynék már elgondolkoznék hogy szeretem-e még igazán a páromat mert az,hogy máshoz vonzodom nem normális.

Semmi pénzért nem adnám a barátomat,a hosszú szerelmes csókokat,a szenvedélyes szeretkezéseket.

Most se kéne más,és nem is fog kelleni.A hűség egy döntés,és én döntöttem.

2015. febr. 24. 22:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert nekem egy szűz nő kell feleségül. :P
2015. febr. 24. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

- nem, mert jó a szex, mindig kielégülök, bár néha lehetne gyorsabb is (de istenkém, ő mindenben ilyen megfontolt)

- igen, 2 éve

- szeretem őt, nem fogom megcsalni

2015. febr. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!