Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj a szüzesség elveszt...

Nagyon fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy nagy problémám van 27 éves vagyok és még soha nem volt szexuális kapcsolatom pasival szóval még szűz vagyok. Volt már 3 barátom de egyiknek sem tudtam odaadni magam mert a félelem erősebb nálam. Az a baj velem,h nagyon görcsölök és izgulok ha arra kerülne a sor. Nem tudom mi lehet velem a baj. Most megint van egy barátom 2 hete ismerem kb találkoztunk már párszor és legutóbb amikor itt volt le akart feküdni velem de én nem hagytam. Az a baj,h nem is volt előjáték nagyon csak pár csók de semmi több. Nekem meg ez nem elég ennél sokkal több kell,hogy eltudjak lazulni. Amikor be akarta tenni nagyon fájt olyan mintha szét akarnának szakítani belülről. Elviselhetetlen fájdalmat éreztem és nem is voltam nedves alulról. Ő szerencsére megértett engem és azt mondta majd akkor csináljuk ha én is akarom.Mindenki azt mondja aki ismer,hogy ne húzzam az időt sokáig legalább neki adjam oda magam mert ha nem teszem meg akkor ő is elhagy azt meg nem szeretném. Szerintetek mit tegyek,hogy a félelem ne legyen erősebb nálam? Miért fáj annyira ha be akarja tenni? Talán azért mert már idősebb vagyok? Vagy a félelem miatt? Kérlek titeket ha tudtok segítsetek és ha lehet ne bunkó válaszokat mondjatok.
2015. febr. 24. 11:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tegnap újra megpróbáltam a barátommal a dolgot és most sokkal jobb volt mint elsőre. Igaz még mindig éreztem egy pici fájdalmat ahogy belém hatolt de ki lehetett bírni.És most éreztem igazán,h az övé voltam. Ez remélem idővel majd sokkal jobb lesz és élvezni is fogom mert ez még nem volt az igazi.
2015. márc. 1. 18:10
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Alakulnak a dolgok... a lányoknak meg kell tanulni, hogyan jó nekik, mert a többségnek nem jön magától.

De jól haladtok, és biztos, hogy később sokkal jobb lesz.

2015. márc. 1. 20:57
 23/25 A kérdező kommentje:
Miért van az,h a harmadik együttlét is fájt egy picit? Mikor lesz ez jobb hány alkalom kell még hozzá?
2015. márc. 3. 21:12
 24/25 anonim válasza:
állítólag az első 3-4 fáj. volt ismerősöm, aki annyira szűk volt alapból, hogy a 10. is, ha nem izgatták fel előtte eléggé.
2017. szept. 10. 02:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta?
2017. szept. 10. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!