Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj a szüzesség elveszt...

Nagyon fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy nagy problémám van 27 éves vagyok és még soha nem volt szexuális kapcsolatom pasival szóval még szűz vagyok. Volt már 3 barátom de egyiknek sem tudtam odaadni magam mert a félelem erősebb nálam. Az a baj velem,h nagyon görcsölök és izgulok ha arra kerülne a sor. Nem tudom mi lehet velem a baj. Most megint van egy barátom 2 hete ismerem kb találkoztunk már párszor és legutóbb amikor itt volt le akart feküdni velem de én nem hagytam. Az a baj,h nem is volt előjáték nagyon csak pár csók de semmi több. Nekem meg ez nem elég ennél sokkal több kell,hogy eltudjak lazulni. Amikor be akarta tenni nagyon fájt olyan mintha szét akarnának szakítani belülről. Elviselhetetlen fájdalmat éreztem és nem is voltam nedves alulról. Ő szerencsére megértett engem és azt mondta majd akkor csináljuk ha én is akarom.Mindenki azt mondja aki ismer,hogy ne húzzam az időt sokáig legalább neki adjam oda magam mert ha nem teszem meg akkor ő is elhagy azt meg nem szeretném. Szerintetek mit tegyek,hogy a félelem ne legyen erősebb nálam? Miért fáj annyira ha be akarja tenni? Talán azért mert már idősebb vagyok? Vagy a félelem miatt? Kérlek titeket ha tudtok segítsetek és ha lehet ne bunkó válaszokat mondjatok.
2015. febr. 24. 11:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tegnap lent volt nálam a barátom és rászántam magam a dologra megtettem vele. Hát mit mondjak nem volt valami kellemes érzés feszítetett belülről és szerintem sikerült a dolog. Mivel pár perc múlva ahogy megtörtént vérezni kezdtem alul nagyon megijedtem. Akkor ezek szerint elvette a szüzességem? És ezek után mire számíthatok? A többi alkalom is fog fájni? vagy már jobb lesz?
2015. febr. 25. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Pihenj 3-4 napot, míg begyógyulsz.

A következőnél (mondjuk 1 hét múlva) még lehet pici vérzés, és fájhat kicsit, de ez nem kötelező.

Próbáld majd elengedni magad és nem lesz gond.

2015. febr. 25. 11:37
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

PETTING! Nem hallottatok róla?!

A barátod ritka gyökér lehet, ha nem hiszi, el, hogy szűz vagy, és csak úgy neked esik.

A többiekre meg ne hallgass, akkor feküdj le vele, ha TE is akarod.

Elhagy... és?! Ha csak egy dugásra kellenél, akkor menjen is, találsz jobbat nála.

Az érzésed pedig teljesen normális volt, én is úgy éreztem, mintha szétszakadnék, pedig vártunk, petting és akartam is.

2015. febr. 25. 16:01
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Már mindegy, reménykedj, hogy veled maradjon - bár két hét után megfektetni nekem kissé gyors tempó... főleg előjáték, megismerés nélkül.

Fájdalom: két éve élek szexuális életet és máig "kínos". Ő nagyobbacska, és néha nem tudok kellően hozzátágulni. Alapvetően jó a szex, kielégítő, de 1-2x elképesztően fáj.

2015. febr. 25. 16:04
 15/25 A kérdező kommentje:
Bevallom egy kicsit én is korainak éreztem még az együttlétet de már 27 éves vagyok és szerintem azért szégyen,h ennyi idősen szűz voltam. Szeretem őt azért adtam magam oda és nem volt hozzám durva egyáltalán de akkor is fájt amikor beljebb akarta tolni feszített de valahogy kibírtam. És amikor ez megtörtént utána még nem véreztem egyből hanem jóval utána 10 percre rá.
2015. febr. 25. 16:33
 16/25 A kérdező kommentje:
Meg amúgy sem tudna velem szórakozni mivel egy faluban lakunk és ha netán nem jönne többet akkor bármikor eltudom kapni csak felmegyek hozzé. De szerintem nem fogja megtenni velem,hogy elhagy nem is úgy viselkedik velem mintha nem szeretne. Igaz nemrég óta jöttünk össze és nagyjából mindent tudunk egymásról ami fontos. De tegnap már azt hitte,h én nem szeretem őt és nem akarok tőle semmit amikor ez nem így van pont ellenkezőleg. Az volt a bajom,hogy nagyon féltem az első együttléttől és rágölcsöltem. Remélem most,h megrtörtént a második már valamivel jobb lesz mert nagyon félek a fájdalomtól.
2015. febr. 25. 16:42
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Sok értelme volt kiírni a kérdést...
2015. febr. 25. 18:24
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, én meg 28 voltam. És valami eszméletlenül fájt. És igen, én is kicsit gyorsan adtam oda magam, de hát egy idő után valahogy már sietteti az ember.

Én konkrétan jajgattam, annyira fájt. Mondjuk a pasi is olyan volt, sajnos, hogy nem nagyon tudta, hogy kell bánni egy érintetlen nővel. (Jól pofára is ejtett utána, de ez most nem ide tartozik.)

Mi újság amúgy? Együtt vagytok még?

30/N

2015. febr. 27. 23:57
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére nem hagyott el engem együtt vagyunk de azóta nem próbálkoztunk. De a napokban szeretném megint megpróbálni. Reménykedek benne,h legközelebb már sokkal jobb lesz és nem fog fájni annyira mint az elején. Mert akkor borzalmasan fájt olyan mintha feszítetettek volna belülről jajgattam is egy kicsit. Azért szeretném ha már legközebb nem fájna annyira.
2015. febr. 28. 17:20
 20/25 A kérdező kommentje:
Meg valahogy már én is akartam a dolgot túl akartam lenni rajta mivel már az ismerőseim is mondták a családtagjaim is,h ez még rosszabb lesz majd idővel meg,hogy örökké nem halaszthatom mert így minden pasi elfog hagyni ha nem adom magam és sajnos igazuk van. A férfiak sex nélkül nem tudnak létezni. Egy kicsit még mindig félek a második alkalomtól is reménykedek benne,h sokkal jobb lesz és eltudok lazulni majd. Amúgy még a mai percig sem tudom elhinni,h elveszítettem a szüzességemet.Mert szerintem a szűzhártya szakadhatott szét különben nem véreztem volna utána mert ez a havi betegségem nem lehetett mivel még mincs itt az ideje és a vérzés amúgy is elmúlt egy nap alatt. Épp hogy csak egy kis vérfolt volt a fehérneműn.
2015. febr. 28. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!