Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Értelmes kérdésre, értelmes...

Értelmes kérdésre, értelmes válasz (oka) t szeretnék kapni?! --->

Figyelt kérdés
Lány vagyok,idén leszek 16. Ahogy gimibe kerültem,megismertem egy nagyon kedves srácot. Végzős. Nagyon tetszettem neki, szemeztünk néha. Aztán elkezdtünk beszélgetni,hónapokig csak ismerkedtünk.(Szerintem ha hosszú időn keresztül alakul valami,az tovább is fog tartani..) Aztán egyre közelebb engedtem magamhoz, de csak annyi hogy megsimogatta a hátam, adott puszikat,stb. Most volt a szalagavatója, egész éjjel táncoltunk, nagyon jó volt.:) És aztán az est folyamán,megkérdezte,lennék-e a barátnője. Persze,hogy igent mondtam(hülye is lettem volna nem-et..) Innen jön a bonyolultabb rész. Én úgy gondolom,mindig is úgy gondoltam, hogy minimum 16 éves szeretnék lenni, és egy minimum fél éves kapcsolat kell ahhoz nekem,hogy odaadjam majd az Első Nagy Ő-nek. Még mindig így gondolom, a fiúm ezt tudja is. Megérti,vár, akármeddig. Csak egy kicsit összekuszálódtak bennem a gondolatok, amint ezeket a szövegeket olvastam itt. Hogy lerib*ncozzák azt, aki 16 évesen szeretkezik a barátjával. Nem feltétlenül értek ezekkel egyet(de részint igen)..Szerintetek!?
2010. febr. 12. 22:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, megerősítettetek abban,hogy jól gondolom a dolgokat ;)
2010. febr. 13. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Noszály Sándor a nagy "Ő"
2010. febr. 14. 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Én személy szerint a 16. születésnapom előtt, öt hónap után gondoltam úgy, hogy igen, kész vagyok, tudom, mit hogyan kell, és megbízom a barátomban. Eddig még nem bántam meg, pedig most a 18.-at fogom tölteni. Senki véleményét nem kérdeztem, főként azért, mert sokan azzal jöttek volna, hogy minél előbb, sokan pedig azzal, hogy még ráér 10 évet, és nem akartam, hogy bárki befolyásoljon.

(Amúgy ez a hosszú ideig alakul, tovább tart-téma: volt egy barátom, akivel másfél hónapig alakultak a dolgok, három nap után szakított /nem is hívom igazán volt barátomnak/; a mostani barátommal utáltuk egymást, négy nap alatt a világ 180 fokos fordulatot vett, és összejöttünk, ennek már két éve. Szóval ez nem feltétlenül igaz, persze remélem, hogy nektek összejön :))

2010. febr. 14. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

Érezni fogod azt mikor eljön az ideje..de fontos hogy csak az érzéseidre hallgass...

nem kell feltétlenül megtörténnie..

törekedj arra hogy egy olyas valakivel legyen akivel kölcsönösösen szeretitek egymást és meg legyen a hozzá kellö hangulat,szenvedély,és Helyszin.

2010. febr. 14. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Az az igazság, hogy ma már nem ribancoznak le senkit ha korán elveszti a szüzességét, sőt még divat is szval emiatt ne aggódj, de azt te tod mikor fexel le vele, az a te dolgod, de ribancnak ebben a világban ezé senki nem fog tartani sztem xD
2010. febr. 14. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, főleg, h már fél éve együtt vagytok, így nem lennél ribanc. Az a ribanc, aki 16 évesen meggondolatlanul, divatból, fűvel-fával kefél. Nem az, aki a barátjával, szerelmesen szexel. Nem szabad a 2-t összekeverni.
2010. febr. 14. 21:07
 17/19 anonim válasza:
44%

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy nap mint nap reggel busszal megyek suliba, sokféle beszélgetést hallok a buszon. Múlt héten három fiatal lány (14-15 évesek) beszélgettek, miszerint a negyedik barátnőjük még mindig nem feküdt le a pasijával, pedig már három hete együtt vannak! Micsoda borzasztó dolog, nem is tudnom hogy miért nem tette még meg... -.-' szóval el lehet gondolkozni hová fajul a fiatalság...de mindegy, ezt nem is firtatnám tovább, annyiszor olvastam már hasonló kommenteket, mint amit én is írni tudnék, hogy nem írom le még egyszer ugyan azt. :)

Ne aggódj, egyáltalán nem leszel rib@nc attól, hogy odaadod magad valaki olyannak, akit tiszta szívből szeretsz és aki téged viszont szeret! Én 18 leszek nemsokára, barátommal több mint fél éve vagyunk együtt, de még mindig nem feküdtünk le, annak ellenére hogy elég sokat pettingeltünk már, ismerjük egymás testét, reakcióit elég jól. Ő lesz nekem az első és azt mondta akkor és ott fog megtörténni amikor és hol én szeretném. Bár pillanatról pillanatra megtervezve úgysem lesz, mert tervezgetni utálok, spontán vagyok, de megfontolt, szóval majd jön aminek jönnie kel, akkor amikor kell. :)

Mellesleg jó tudni, hogy vannak még normális gondolkodású fiatal lányok is :) Kívánok nektek sok boldog együtt töltött percet!

2010. febr. 14. 23:23
 18/19 anonim válasza:

Nem az szamit,hogy masok mondanak hanem az amit te erzel,mert ez a te elso alkalmad lesz..

Ha ugy gondolod,hogy o az akivel el akarod vesziteni,akkor vele tedd meg.

Viszont ha nem vagy meg felkeszulve,akkor varjal meg..

L24

2010. febr. 15. 22:13
 19/19 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy 16 évesen szerelemből lefekszel a barátoddal, attól nem leszel rib@nc. Én 14 évesen ismertem meg a barátom, 15 éves voltam mikor lefeküdtünk, most 17vagyok és még mindig együtt vagyunk! Nem bántam meg egy pillanatra se soha,hogy Vele vesztettem el. Ja és ráadásul soha nem mondták rám h ribanc lennék. Sok sikert nektek
2010. márc. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!