Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg az lenne? (Ha csak poénkodni akartok akkor írjatok úgy, hogy egy értelmes válasz is meg egy poénos is)
Szerintem vissza kéne egy kicsit venni. Rendben van hogy aranyos meg satöbbi, de az nem azt jelenti hogy minden erővel futni kell utána. Kicsit húzni kell az agyát meg előny lenne ha szépen lassan megtudnád szerezni a számát és akkor legalább a hangsúlytalan írást kitudod küszöbölni. Ja és mindííííg, minden körülmányek között Tilos ilyen helyzetben túlzottan beleesni a lányba, mert ha nem úgy jön ki a dolog ahogy azt előre eltervezed.(egy jó barátom nem1szer járt már így). Ha meg majdnem mindennap beszéltek nemhiszem hogy túlzottan le akarna rázni és inentől csak az első válaszolót tudom idézni
Sok sikert!
dZ.^.
Ha még sose láttad személyesen, akkor az is lehet, hogy egy ragyás kiscsóka szórakozik veled, mert unatkozik (ha küldött képet, akkor nézd meg alaposan, mert ha profi a smink és a fények, esetleg nem "magyar szabványú" villanykapcsoló/kilincs van a háttérben, akkor tuti, hogy valahonnan letöltötte a képeket)...
De az is lehet, hogy csak netes lelkikukának kellesz, és semmi komolyabbat nem akar.
Én a helyedben hagynám a fenébe
2. A telefonszáma már megvan és semmi esetre se akarok bele esni mert akkor nagyon pofára eshetek. Kösz.
3. Az egyik barátom is ráhajtott és ő adta meg a lánynak az e-mail címét. De lehet hogy igazad van. De akkor se hagyom:). Túl sokat hagytam kifutni a kezeim közül.
Ha szép, okos, és még vicces is, de nem akar veled találkozni akkor van pár lehetőség:
1: te vagy cefet randa.
2: te ugyan tetszel neki, de az apja a baltás gyilkos, és nem akar beáldozni
3: ő a baltás gyilkos, de leszokóban van :D
Én ugyanezt csináltam..Igazából azért,mert hazudtam a külsőmről meg úgy mindenemről.Végül lebuktam,mert tudta merre megyek és várt rám.Szerintem kérdezd meg merre megy és lepd meg..Ha nem akar Téged leráz ott,ha meg hazudott,akkor rájöttél. :) Ennyi az egész.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!