Értelmes kérdésre, értelmes válasz (oka) t szeretnék kapni?! --->
Szerintem jól döntöttél.
És ha a barátod vár is rás,akkor semmi probléma.Szerencsés vagy,hogy ilyen fiút fogtál ki :)
És ne aggódj,nem leszel azért ribanc,mert fél éve jársz a barátoddal,és szereted.
Szerintem =)
jajmár... ne az itteni válaszokból akarj "bölcsebb lenni". pláne hogy ezeknek a 80%-a baromság. és ha jól veszem ki, te pont a barom válaszokat emlegeted itt a kérdésedben.
úgy csináld, ahogy te magad jónak ítéled meg.
egy biztos a 16 évesen átélt szexuális élmény nem olyan kiforrott mint ha 20 évesen esik meg. egyszerűem a lelki háttér miatt. most úgy érzed tudod mi a szerelem, de később jössz majd rá, hoyg ez se volt az, az se volt az......
én várnék.
barátod lesz több is, ribanc akkor leszelk, ha mindegyikkel lefekszel és sűrűn váltogatod őket.persze több barátod lesz mire férjhez mégy de hát.... azért van határ. vagyis kell(ene) lennie.
Úgy érzem,kissé félreértettetek..:D
1.Nem akarok vele szakítani.Sőt..
2.Csak nemrég kezdődött a kapcsolatunk.
3. Csak elgondolkoztam, nem bölcsebb akarok lenni,hanem ebből kiindulva szeretnék kommenteket.
Ez a r*bancdolog fejben dől el szvsz. Ha valaki nem fekszik le mindenkivel orrba-szájba, én akkor sem tartom ribancnak, ha 15 évesen adja oda valakinek a szüzességét. Lehet, hogy ő pont akkor, azzal érzi tökéletesnek.
Viszont ha valaki csak azért fekszik le valakivel, mert hogy ideje lenne elveszteni (lehet akár 20 éves is felőlem az illető), az felelőtlen, hameg csak azért kefél jobbra-balra, mert ezt várja tőle a többség, ez a menő (életkor itt tökmindegy), akkor egy ribi...
Ha kívánod a barátod, tedd meg nyugodtan. A szex egy jó dolog, ha ráadásul olyasvalakivel csinálod, akit szeretsz, akkor nagyban erősíti is a kapcsolatot. Ha nem érzed magad késznek rá, akkor várj. Ez ilyen egyszerű, nem kell túlmisztifikálni (szerintem a szüzességet sem). Kit érdekel, mit gondolnak mások, ha szereted és kívánod Őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!