Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy mostanság egyre kevesebben válaszolnak és egyre kevesebb az értelmes válasz?
Hááát ...valószínűleg kevesebben látogatják az oldalt, vagy kevesebb regisztrált látogatója van, vagy egyre többen lusták válaszolni, aki pedig válaszol, az többnyire kevésbé értelmes, vagy nagyon poénos kedvében van.
Azt gondolom, h erre a kérdésre nem igazán lehet mást választ adni.
Én is inkább így látom , hogy egyre kevesebb a normális kérdés amire egyáltalán érdemes válaszolni .
A másik meg hogy ha a kérdezők használnák a keresők akkor fele ennyi kérdés nem lenne , és talán azokat komolyabban is vennék(/venném) .
Mert meguntuk. Alig van új kérdés, minden előfordult már legalább 50szer.
Az első néhánynál még türelmes voltam, elmagyaráztam a dolgokat....de mikor ugyanazt olvasom 20adszorra, kicsit felmegy bennem a pumpa. Nem értem miért nem képesek az emberek használni a keresőt. Arról nem is beszélve, hogy olyan oltári nagy baromságokat kérdeznek néha (vagyis inkább legtöbbször), hogy kettéáll a fülem, és egyszerűen képtelen vagyok normális választ írni rá. Ilyenkor inkább nem is írok.
Meg nagyon sok a kamukérdés is..
10 kérdésből 6 baromkodik, 2 hülyeség, 1 meg legalább ovodás.
És szerintem nem csak én, hanem mindenki megunta már, hogy arra válaszoljon 1 nap 2szer, hogy lehetek e attól terhes, hogy a barátom spermája beutazta a fél megyét a kezén , de aztán hozzáért a nunimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!