Nem szereti az előjátékot (szűzként) a barátnőm. Hogy tudom megszerettetni vele? Nagyon szeretem a páromat. Inkább őt elégíteném ki, és hoznám kellő izgalmi állapotba. És ha majd a szexre kerül a sor, akkor könnyebb lesz a dolog.
Várj.. tisztázzuk: próbálkozás nélkül hallgattál arra, amit egy szűz csaj mond arról amit még sosem csinált?:D Na itt a hiba..
Könyörgöm ő se Micki egéren élt eddig.. nyilván van némi köze a saját testéhez ilyen viszonylatban is..
Am a nem akarja / nem engedi / fél / nem szeretNÉ és a nem szereti közt qrva nagy a különbség... :D
Próbálkoztam. De nem fogom kikötözni,csak,hogy kinyalhassam,ha nem szeretné.
A szexbe az fér bele,ami mind2 félnek jól esik.
Nekem nagyon jól esne, és tudom,hogy neki is,ha elengedné magát. Szóval valahogy rá szeretném venni.
Nem maszturbált. Én ujjaztam először,még ő sem csinálta.
És mind igaz: nem akarja, nem engedi, fél, nem szereti.
17.
Eléggé vallásos családja van. Főként ezért nem maszturbált.
Ááááh... remélem van jó sport csukád mert qrva gyorsan kell majd futnod... :)
Semmi bajom az olyan csajokkal akik csigatempóban abszolválják az ilyen dolgokat mert ilyenre sikerült a személyiségük de ez a vallásos család verzió nálam mindig kicsapta a biztosítékot.. [Am, hogy függ össze a kettő? Ismertem azért vallásos csajokat és nem rémlik, hogy lett volna ilyen problematika.. bár lehet azért mert az egyik alapból vak volt így nem tudott megvakulni a maszturbálástól az meg, hogy szőrös lesz a tenyere ... borotva XD]
Nézd, tudom,hogy segíteni próbálsz, de szeretem.
És türelmes vagyok. Most,hogy végre együtt vagyunk, nem fogom elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!