Végtelenül kínosnak érzem, hogy 19 éves fiú létemre még szűz vagyok. Lentebb kifejtem. Szerintetek normális az ilyen gondolkodás?
Szerintem normálisan gondolkodsz, viszont mindenképp tenned kell valamit, mert helyetted lépni nem fog soha senki. Ha nem lépsz, szűz leszel jövőre is, 5 év múlva is ésígytovább.
Értelmesen, normálisan fogalmazol. Érdemes lenne kipróbálnod az internetes társkeresést. Ha érdekel leírom neked privátban, hogy melyik oldalakat javaslom, ahol tényleg lehet esélyed valami fogásra. Ez sem lesz könnyű út, de attól, ahol most jársz sokkal jobb, és ez nem megalázó neked sem, mert a társkereső oldalnak ugyan jattolnod kell keveset, de mégsem a szexért fizetsz, hanem mondjuk azért a technikai feltételért, hogy levelet írhass az oldalon lévő nőknek.
Rengeteg nő van fent ezeken az oldalakon. Ha van hozzá gyomrod, csúnyákat villámgyorsan összeszedhetsz, és velük úgymond megerőszakolhatod magad és volt szüzesség nincs szüzesség. Ne topmodellt keress, dés szerintem ne is add meg magad az első felötlő rondaságnak, néhány hónap alatt simán teljesülhet az a vágyad, hogy ne kegyél többet szűz, és talán még valami komolyabb kapcsolat is összejöhet.
Szerintem nem gaz.
Probalkozz tovabb, biztos fogsz talalni valakit!
Nem lehetsz olyan borzalamas alak, fogalmazni, es helyesen irni is egesz jol tudsz.
Ilyenkor mindig elgondolkodom, mi romlik el az emberben, miközben felnő? Hova lett az a határtalan hit, az a határtalan önbizalom, amivel elindultál az életben? Te nem emlékszel rá, de én tudom, hogyan tanultál meg járni: Egyel többször álltál fel, mint ahányszor seggre estél.
Most sincs egyéb dolgod, ha pofára ejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!