Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet normális gondolkodás...

Lehet normális gondolkodás módja, egy "ilyen" embernek?

Figyelt kérdés
Rendszeresen antipszichotikumot szed, illetve nyugtatót, rendszeresen jár pszichológushoz. Érdemes vele kezdeni, vagy "meneküljek"?
2014. szept. 5. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha vallalod az ezzel jaro kockazatot, tedd. Ha mar elore tudod hogy instabil, nincs 'meglepetes', bar en mondjuk sikitva menekulnek azonnal.
2014. szept. 5. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy gyógyszert szed a bajára az nem túl vonzó, mert akinek az kell annak már élt komolyabb baja van (vagy csak az orvosa idióta és tömi bogyókkal, feleslegesen, de ez ált. ritkább) A pszichológus önmagában még nem gond szerintem, én is járok most éppen mert változtatni akarok az életemen, de egyedül ez nem megy és jól jön egy szakember tanácsa. Viszont ha ezt nem kötöm az orrodra ismerkedés közben, akkor sosem jönnél rá :)
2014. szept. 5. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Alig.
2014. szept. 5. 07:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele. A gyógyulás felé vezető út első lépése, ha az ember elhagyja a bogyóit, legalábbis az én gondolkodásmódom szerint. Sajnos a lány még iszik mellé rendszeresen, amiről szintén nem tud lemondani, ennek ellenére normálisnak mondja magát, érdekes. Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 5. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi számít neked normálisnak? Mert számomra nem az a "normális", amit a legtöbb ember annak gondol.
2014. szept. 5. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdző, vedd a fáradságot, és beszélj : Dr.Zacher G.-al.
2014. szept. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!