Lányok szerintetek ez a gondolkodás így normális?
Nem jelenti azt.
Érzel egyáltalán szexuális vonzalmat? Vagy annyira beléd égett a parancs, hogy egy bizonyos nem létező időpontig nem is fogsz?
több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal és egy hónapja feküdtünk le.
miután összejöttünk, nem sokkal később hagytam neki, hogy megujjazzon, de szex nem volt utána egy évig.
ha igazán szeret téged, akkor vár rád, ameddig kell!! nem kell siettetni!!!
17L
Nem feltétlenül! Akkor feküdj le vele, mikor te jónak látod! Az első alkalomnak különlegesnek kéne lennie, nem szabad kényszerből semmit. Amúgy ha te nem csinálsz semmit viszonzásul, akkor nem értem, miért csinálja, ha neked nem jó.
Ennyiből te is ujjazhatnád őt, ha neked ez örömet okoz, de neki nem...
Szerintem ne feküdj le,legyen tartásod és ne csinálj ilyesmit azért,hogy neki jó legyen.Persze az ember megtesz dolgokat a párjáért,hogy boldog legyen,ezen alapulnak a párkapcsolatok,de van egy határ szerintem.Ráadásul ha szeret akkor megvárja azt amíg készen nem állsz rá és ha ezért szemre hányást tesz akkor csak annyit üzenek neki,hogy menjen a k. anyjába az ilyen és nem érdemel meg téged.
21/F
Először is: ha fáj utána az azt jelenti, hogy nem vagy nedves, ami abból adódhat, hogy a leírtak alapján te ezt nem élvezed.
Másodszor: az ujjazás és a szex két nagyon különböző dolog. De ha szerinte ennyire mindegy, akkor megkérdezheted, hogyha nem oszt nem szoroz akkor mért annyira fontos?!
Az ilyesmit nem szabad eröltetni és siettetni.
Szerintem nyiltan és őszintén mond meg neki, hogy te ezt még nem szeretnéd. Ha tényleg szeret és számítassz neki, akkor nem a szex a fontos, hanem te és megérti. Ha meg nem akkor mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!