Lányok szerintetek ez a gondolkodás így normális?
Én 20 éves vagyok és még szűz, képzelheted hogy mennyire várom már h meglegyen az első és mégis, 4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, de még csak petting volt, mert én(!) szeretnék még várni. Most jöhetnek az hogy maradi vagyok meg stb. de én szeretném előbb megismerni a barátnőmet teljesen, hogy mi a jó neki, hogy élvezi a legjobban és csak ezek után szeretnék lefeküdni vele, mert az a legfontosabb hogy Neki jó legyen!
A te helyzetedet nézve, szerintem kifogtál egy barmot aki csak magának szeretne örömöt, de az biztos hogy nem szeret téged úgy ahogy te azt gondolod.
És a barátod hány éves?
Amúgy nagyon nem mindegy, nem ugyanaz a kettő. Az ujjazás az még a petting kategória és ha te ezt sem élvezed, akkor a szex szerintem neked kifejezetten rossz lenne.
Te is érzed, hogy még nem vagy felkészülve a szexuális életre, ha ő ezt nem képes megérteni, akkor nem szeret igazán. Egy kapcsolatnak nem a szex az alapja, főleg nem akkor, ha az egyik fél tisztában vele, hogy még nem akarja.
Mond meg neki konkrétan és határozottan, hogy te erre még nem vagy kész, nem akarod elsietni és nem akarod még. Hidd el, hogy nincs mit veszítened. Ha ezért kiborul, cirkuszt csinál, esetleg szakít, akkor hosszútávon neked így lesz jobb.
Említettem neki, hogy ez így nem lesz jó, annyit felelt: ahogy akarod
Annyira nem fogom bánni ha kiadom az útját, mert nem szeretném ilyenre fecsérelni az időmet, ha tetszik neki jó, ha nem úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!