Mit tegyek, mikor feküdhetek le vele, vagy várjunk még?
Márciusban leszünk együtt 1 éve együtt, és még nem volt meg az első, mindketten nagyon akarjuk, csak kicsit félünk, vagy talán én jobban,szerintem. Nagyon akarjuk már egymást, és nem bírjuk ki, csak hogy én nagyon félek hogy mi lesz.
Normális választ kérnék, előre is köszönöm.
ameddig ennyire félsz nem kéne
bár nincs mitől igazán
az első pár "menet" nem lesz 100%,de belejöttök és abba se akarjátok majd hagyni
Nyugi, ez nem olyan nagy dolog hogy parázni kelljen rajta, és nem is fontos hogy átessetek rajta.
Hidd el észre fogjátok venni ha eljött az a pillanat.
:)
#1: forma vagy! :D Felnevettem valamiért!
Kérdező: a biblia szerint halálos bűnt követtek el, mert paráználkodtok házasság előtt. -.- De, mint tudjuk, a Bibliát is emberek írták, akik kú-rtak a nász előtt. Szóval nyugi :)
(Gondolom te vagy a lány)
Mitől félsz?
Akarjátok egymást, úgy gondoljátok, hogy fel is vagytok készülve rá? Akkor szerintem meg lehet tenni. 1 év eltelt már, gondolom a párodban is megbízol, ez sok idő. Ha figyel, hogy vigyázzon rád, figyeltek egymásra nincs mitől félned.
A fájdalomtól tartasz? Eleinte feszülni fog, de kis idő után elmúlik, ha nagyon fáj próbáljátok később, azt is ki lehet próbálni, hogy megujjaz a barátod mielőtt behatol, legyél kellően nedves, izgassátok fel egymást és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!