Mennyit várjunk szerintetek a barátommal? 17/L
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 17:27
1/12 anonim válasza:
ameddig készen nem álltok rá mindketten
3/12 A kérdező kommentje:
szexre
2014. aug. 18. 17:28
5/12 anonim válasza:
Én addig várok a buszra amíg az nem jön.
Ja, a szexre... amikor készen álltok rá.
6/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy csak olyan írjon aki normálisan tud válaszolni. Ha valaki kötözködni akar az ne az én kérdésem alatt tegye meg. Köszönöm a megértést! :)
2014. aug. 18. 17:32
7/12 A kérdező kommentje:
én 1 hónap után is úgy érzem hogy készen állok rá, de mindenki szerint és szerintem is ez még kevés idő
2014. aug. 18. 17:33
8/12 anonim válasza:
Ezt te érzed! Ha szerinted kevés idő, akkor még nem állsz rá készen. Tudod, az két külön dolog, hogy kész vagy-e rá, meg hogy vágysz-e már rá.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy rosszat gondoljon rólam. Viszont az agyát se szeretném sokáig húzni.
2014. aug. 18. 19:22
10/12 anonim válasza:
Ha csak azért akarod megtenni, hogy ne gondoljon rólad rosszat, akkor még tényleg nem állsz készen. Ezt mondd el neki, ha szeret, akkor megérti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!