Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratom gumi nelkul akarja...

A baratom gumi nelkul akarja el venni a szuzessegem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem csak egy dzuz lyuk vagyok a szamara, szeretjuk egymast. Es fontos nekem,hogy neki is jo legyen. Azt mondta nekem, hogy minden porcikamat erezni akarja. Semmi nemibetegsege nincs amugy, van vervetel eredmeny stb. Effelol nem aggodom.

Nem akarunk gyereket, termeszetesen. Es tudom, hogy mindig vedekezni kell, mind a nemibajoktol, es a nemkivant terhessegtol is, de neki ez a vagya. Hallottam a Pharmatex tablettarol, ami viszont nem nyujt 100%-os biztonsagot, ugye ennek van tobb formaja. Fogamzasgatlot pedig kizart, hogy szedjek.

Ilyenkor mit lehet tenni? Maradjunk a guminal?

2015. febr. 16. 15:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Mióta vagy vele, hány évesek vagytok?

Szerintem gumi nélkül ne csináld, mert nőként utána nem jó rettegni nem-e vagy terhes. És egy gyakori lenne és nem alaptalan.

2015. febr. 17. 20:51
 22/29 A kérdező kommentje:
En lany 16, o 23 es 2honapja..de ez a tema mar felejtos:) nemis erdekel mar annyira, nem jovunk ki..tehat. Szamomra ennyi volt.
2015. febr. 18. 13:48
 23/29 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt valamennyire meg lehet ismerni egy embert és ha úgy gondolod, hogy neked nem tenne eleget ez a kapcsolat, akkor jól döntesz. :)
2015. febr. 18. 15:24
 24/29 anonim ***** válasza:

Hát pedig ha vele ezt nem akarod megbeszélni akkor mással miért? Talán bennünk jobban bízol mint életed nagy szerelmében?

Óvszert pedig húzzatok, ha érezni akar ha nem, az előváladékban is lehet ondó, aztán a baba rúgását érezheti.

Egyéb módnak esetleg tudom modndani az injekciót vagy a Nuvaringet (olyan hatása van mint egy tabinak de nem hat rá hányás, hasmenés és nem kell vele naponta bajlódni) pesszáriumot viszont szülés után szoktak ajánlani szóval azt nem. De a lényeg, tök mindegy mennyire dúl a love, VÉDEKEZNI RENDESEN.

2015. febr. 18. 19:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Ucsó vagyok, hülye vagyok pesszáriumot kevertem a spirállal, de attól még nem ajánlom.
2015. febr. 18. 19:58
 26/29 anonim ***** válasza:

2 hónapja vannak még csak együtt. Ilyenkor nem biztos még, hogy ki az életünk szerelme.

De ha ezt meg tudod vele beszélni, akkor nem kell feladni.

2015. febr. 18. 20:37
 27/29 A kérdező kommentje:
Jaj! De arik vagytok:) hat..nem is tudom igazabol, nagyon sokat vitazunk, es nem olyan a viselkedese mint egy korabelinek. Neha nekem tobb eszem van, lany lettemre..es ez nekem nem bejovos.
2015. febr. 18. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:

Azt írod hogy mindent tudsz.

közben azt sem tudod mi a pesszárium meg hogy milyen egyéb védekezési módok vannak. Jahh meg hogy a pharmatex nem100%. Hát egyik sem az.

jó istenkém! Tàvol vagy még a mindent tudástol. Jahh és csak pár kommentet oovastam. Mi lehet még itt??

inkább még ne szexelj!!

2015. febr. 19. 09:14
 29/29 anonim ***** válasza:
2 hónap után tényleg ne feküdj le vele, feltéve, hogy szűz vagy és még csak 16.
2015. febr. 19. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!