Miutan elvesztettem a szuzessegem miert faj ott lent a huvelynel?
Figyelt kérdés
Tegnap vesztettem el a szuzessegem es most erzem, hogy faj ott... Ez normalis?2014. dec. 20. 18:35
2/4 anonim válasza:
Most te ennyire h..e vagy, vagy csak tetteted az értetlent?
Ha nem vagy tisztába az alapvető dolgokkal, pl. hogy IGEN, TERMÉSZETES, ha fáj, miután elveszítetted, akkor minek csinálod? Védekeztetek egyáltalán?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen.
Azt tudom, hogy kozbe faj.. de azota mar eltelt egy nap s meg erzem, hogy picit faj.. Arra ertettem, hogy ez a fajdalom utanna meg tart par napig?
2014. dec. 20. 18:43
4/4 anonim válasza:
Igen, tart, de remélem óvatosak és finomak voltatok, nem durr bele, pl nekem még néhány szex után is fájt még az elején, miután elveszítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!