A baratom gumi nelkul akarja el venni a szuzessegem. Mit tegyek?
Nem csak egy dzuz lyuk vagyok a szamara, szeretjuk egymast. Es fontos nekem,hogy neki is jo legyen. Azt mondta nekem, hogy minden porcikamat erezni akarja. Semmi nemibetegsege nincs amugy, van vervetel eredmeny stb. Effelol nem aggodom.
Nem akarunk gyereket, termeszetesen. Es tudom, hogy mindig vedekezni kell, mind a nemibajoktol, es a nemkivant terhessegtol is, de neki ez a vagya. Hallottam a Pharmatex tablettarol, ami viszont nem nyujt 100%-os biztonsagot, ugye ennek van tobb formaja. Fogamzasgatlot pedig kizart, hogy szedjek.
Ilyenkor mit lehet tenni? Maradjunk a guminal?
Jol van. Igazatok van. Meg beszelem vele, amugy sem akartam gumi nelkul..csak kivancsi
Voltam:) nem leszek buta, nem fogom gumi nelkul engedni, ha jo,jo..ha nem,nem.:)
Enis ezt mondom neki. Persze nem eroszakoskodik..o mar reg ra bolintott, hogy jolvan. Akkor csinaljuk gumival.
Csak azert en szeretnem, ha jo lenne neki(meg jobb) dehat, en nem leszek buta. Ha kellek neki gumival egyutt kelljek. :)
Örülök, hogy így döntöttél!! :))
Büszke vagyok rád, tébyleg! Végre egy felelősségteljes ember. És ne felejtsd el, hogy csak abba menj bele, amit te is akarsz, mivel az neki se lesz jó, ha úgy csináltok valamit, hogy te nem is akarod igazából.
Igen:) 16 evesen nem akarok gyereket, habar neki mar lehetne, 24 eves lesz aprilisban. De akkor sem szulnek neki, inkabb meg olnem magam, mint sem hogy gyereket neveljek 16 evesen.
Es koszonom az ertelmes valaszokat:)
Pharmatex tablettarol
Pont ma mondta nekem a nőgyógyász , hogy nem ajánlja....mondjuk gumi ellenes is, mert sok nőnek irritációt okoz, és gyulladásokat, ami igaz is...:/ olyan gáz ez a védekezés dolog....a fogamzásgátló is olyan egészségtelen...szerintem, meg sok helyen olvastam hogy hüvelygombát is előokoz.
Nem kell itt az érezni akarom mindened szöveg. Ahova kell a gumi, oda kell.
Én 16 voltam, barátom 18 és gumival kezdtük, még mindig azt használunk, mert nem ajánlott fiatalon tablettát szednem, kihatással lehet a későbbi gyermekvállalásra (ismerőstől tapasztalat). Persze nélküle kicsit tisztább az érzés, egy-egy sunyi pillanatban csak kipróbáltuk előtte, ne a félelem soha nem engedné, hogy gumi nélkül csináljuk. Nem tudom meddig csináljuk még ezzel, de a tabletta még mindig korai, és nem érzem eléggé biztonságosnak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!