Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratom gumi nelkul akarja...

A baratom gumi nelkul akarja el venni a szuzessegem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem csak egy dzuz lyuk vagyok a szamara, szeretjuk egymast. Es fontos nekem,hogy neki is jo legyen. Azt mondta nekem, hogy minden porcikamat erezni akarja. Semmi nemibetegsege nincs amugy, van vervetel eredmeny stb. Effelol nem aggodom.

Nem akarunk gyereket, termeszetesen. Es tudom, hogy mindig vedekezni kell, mind a nemibajoktol, es a nemkivant terhessegtol is, de neki ez a vagya. Hallottam a Pharmatex tablettarol, ami viszont nem nyujt 100%-os biztonsagot, ugye ennek van tobb formaja. Fogamzasgatlot pedig kizart, hogy szedjek.

Ilyenkor mit lehet tenni? Maradjunk a guminal?

2015. febr. 16. 15:02
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fájna... Hát elvileg nem engedi a spermát, hogy elérjen a petesejtedig.. DE olvastam hogy az sem nyújt 100%-os védelmet és hogy az óvszer a legjiobb, bár azzal is lehetnek gondok, ha például elszakad. Szóval ilyen kérdésben nagyon felelősségteljesnek kell lenni, meg előtte megbeszélni a barátoddal is, mert akkor, ott, amikor már mindketten fel vagytok izgulva, nem nagyon tudsz ilyesmiken gondolkozni.
2015. febr. 16. 15:38
 12/29 A kérdező kommentje:

Jol van. Igazatok van. Meg beszelem vele, amugy sem akartam gumi nelkul..csak kivancsi

Voltam:) nem leszek buta, nem fogom gumi nelkul engedni, ha jo,jo..ha nem,nem.:)

2015. febr. 16. 15:42
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az a helyzet, mikor a nőnél van a döntés joga. Mondom ezt férfiként. Ha becsúszik egy kis probléma, akkor nem a barátod fog szülni, vagy elmenni abortuszra. A "minden porcikádat érezni akarja" szöveg egy maszlag. Neki így van hozzá kedve, azt' csókolom. Vagy ha tényleg így gondolkozik, eltelve szerelemmel, akkor meg agyilag még nem érett meg a felelősségteljes szexuális együttlétre.
2015. febr. 16. 16:02
 14/29 A kérdező kommentje:

Enis ezt mondom neki. Persze nem eroszakoskodik..o mar reg ra bolintott, hogy jolvan. Akkor csinaljuk gumival.

Csak azert en szeretnem, ha jo lenne neki(meg jobb) dehat, en nem leszek buta. Ha kellek neki gumival egyutt kelljek. :)

2015. febr. 16. 18:18
 15/29 anonim válasza:

Örülök, hogy így döntöttél!! :))

Büszke vagyok rád, tébyleg! Végre egy felelősségteljes ember. És ne felejtsd el, hogy csak abba menj bele, amit te is akarsz, mivel az neki se lesz jó, ha úgy csináltok valamit, hogy te nem is akarod igazából.

2015. febr. 16. 18:21
 16/29 A kérdező kommentje:

Igen:) 16 evesen nem akarok gyereket, habar neki mar lehetne, 24 eves lesz aprilisban. De akkor sem szulnek neki, inkabb meg olnem magam, mint sem hogy gyereket neveljek 16 evesen.

Es koszonom az ertelmes valaszokat:)

2015. febr. 16. 19:07
 17/29 anonim ***** válasza:

Pharmatex tablettarol

Pont ma mondta nekem a nőgyógyász , hogy nem ajánlja....mondjuk gumi ellenes is, mert sok nőnek irritációt okoz, és gyulladásokat, ami igaz is...:/ olyan gáz ez a védekezés dolog....a fogamzásgátló is olyan egészségtelen...szerintem, meg sok helyen olvastam hogy hüvelygombát is előokoz.

2015. febr. 16. 19:28
 18/29 A kérdező kommentje:
En sem bizom egyik gyogyszerben sem..az ovszerbe sem..ez olyan sz@r:S
2015. febr. 16. 20:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem kell itt az érezni akarom mindened szöveg. Ahova kell a gumi, oda kell.

Én 16 voltam, barátom 18 és gumival kezdtük, még mindig azt használunk, mert nem ajánlott fiatalon tablettát szednem, kihatással lehet a későbbi gyermekvállalásra (ismerőstől tapasztalat). Persze nélküle kicsit tisztább az érzés, egy-egy sunyi pillanatban csak kipróbáltuk előtte, ne a félelem soha nem engedné, hogy gumi nélkül csináljuk. Nem tudom meddig csináljuk még ezzel, de a tabletta még mindig korai, és nem érzem eléggé biztonságosnak.

18/L

2015. febr. 16. 22:08
 20/29 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom. Kezdtem is benne ketelkedni, amikor felhozta ezt. Meg sem erdemli a szuzessegem. Nem is erdekel mar..
2015. febr. 17. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!