Hogyan törődjön bele egy férfi abba, hogy örökre szüz marad?
Nyugodtan küldj nekem egy képet :) én is itt vagy e téren de én éppen változás allat vagyok igaz lassan haladok de változok a lényeg a lényeg képet!:)
17/F
Ember 18 éves vagy, én 5 évvel később vesztettem el, és azóta randizok, csajozok, a héten lehet dugok is :DD
Az önsajnálat egy dologra jó, SEMMIRE !
Ne vesztegesd el az időt mert ez az egyetlen egy dolog amit soha nem fogsz visszakapni. És amikor tudatosul benned mekkora tévhiteid voltak és az egész nem úgy van ahogy elképzelted....nos inkább bele se gondoljunk.
Változtass magadon de sürgősen, a ku*va is szóba jöhet bármi csak ne ba*d el az idődet.
Igen, a 18 éves kor az ebből a szempontból még nem kor! :D
28 fele már megértem az aggodalmat magadért.
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak az a nagy baj, hogy sokkal idősebb vagyok a kérdezőnél. Beletörődni nem tudok én sem, de tenni sem tudok semmit ez ellen. Ha tudnék, akkor már régen tettem volna.
Más lehetőség híján társkereső oldalakon próbálkoztam nagyon sokáig, de egyszerűen katasztrofális, ahogyan ott viselkednek a lányok, nők.
A prostituáltakat meg fel sem merem hívni, nálam sajnos itt kezdődnek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!