Hogyan törődjön bele egy férfi abba, hogy örökre szüz marad?
de mindenfajta bulit rühellsz, nem csak diszkók vannak.
mondjuk nem tudom merre laksz,de vannak kisebb bárok stb. azok sem jók?
Jézusom! De bírom az ilyen világ fájdalommal küzdő, remény vesztett 18 éveseket!!! Könyörgöm, még csak 18 vagy, mért kéne már kétségbe esni, hogy nem lesz nőd?
Nem tetszel magadnak? Változtass... Még változni fog a külsőd és a belsőd is egyaránt, nem tudom mit pánikolsz.
Hát 14 èvesen azt gondoltam mire 18-at èrintem legalább pár sikert magamnak mondhatok de nem. Más mindenki 14èvtől 18ig ezerszer többet tapasztalt e tèren. Az idő meg gyorsan telik, most voltam 14, azóta se semmi, eltelik 10 èv ès látom magam, ugyanitt fogok tartani.
Kèpet nem teszek ki ide, esetleg privátba ha nagyon èrdekli az illetőt.
18 évesen azért még kissé elhamarkodott kijelenteni, hogy örökre. És abba meg nem beletörődni kell, hogy szűz vagy, hanem megpróbálni változtatni rajta. Sajnos erre csak neked van lehetőséged, arra igen-igen kevés az esély hogy a sült galamb a szádba repül.
Ha már más nem segít, akkor még mindig ott vannak a prostik. Én nem mondom, hogy a k***ázás menő, vagy teljesen rendben van, de jobb, mint az elfojtott vágyaidtól megbolondulni.
Adj magadra!
Keress magadnak hobbit, járj el sportolni, menny el közösségbe, ismerkedj! Lehet, hogy hozzád hasonló, visszahúzó lányoknál kellene próbálkoznod :).
Amúgy tényleg, még fiatal vagy, előtted az élet.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!