Szerintetek (lányok, fiúk) az normális ha a barátnőm nem vérzett mikor előszőr csináltuk?
Figyelt kérdés
(mikor elvesztette a szüzességét), vagy lehet hogy már nem volt szűz? vagy előfordult ez már másokkal is én 20F voltam ő meg 16éves.2015. febr. 7. 21:07
1/10 anonim válasza:
Miért kellett volna vérezzen?
Ahhoz érsérülésnek kell történnie.
2/10 anonim válasza:
Igen normális. Sőt az is lehet, hogy később kezd vérezni, mondjuk este. (ha reggel csináltátok)
Hogy kinek hogy reagál a teste az egyénenként változó.
3/10 anonim válasza:
Há' mért nem verted orrba akkor?
4/10 A kérdező kommentje:
#talán téged!
2015. febr. 7. 21:09
5/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert legtöbb esetben mindig vérzéssel vesztették el legalábbis ahogy mondták
2015. febr. 7. 21:10
6/10 anonim válasza:
A legtöbben az nem mindenki.
Legjobb barátnőmnek pl. 3 kellett nekiugrania a feladatnak olyan szűk volt és annyira fájt.
Én meg simán befogadtam a rudit.
Ő nem vérzett én meg egy kicsit szex után.
7/10 anonim válasza:
Én sem véreztem. Meg is lepődött az is, akivel történt, meg utána bárkinek, akinek mondtam. Pedig tamponon meg az ujjamon kívül más nem járt ott előtte. Ja, meg nem is fájt.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem a barátnőm az egyetlen :D
2015. febr. 7. 21:22
10/10 anonim válasza:
vagy lehet, hogy már nem volt szűz :) Valaki lehet megelözött és már átszakitotta elötted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!