Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kifejezetten unalmas otthonülő...

Kifejezetten unalmas otthonülő szűz srácként mennyi esélyem van normális kapcsolatra egyszer?

Figyelt kérdés

Tehát tipikusan ez az otthonülő típus vagyok aki élére állítja a könyveket a polcon meg szeret otthon főzőcskézni akár egymaga, szereti az állatokat(kutya, macska) és nem igazán szeret nagy társaságba menni..

Konfliktuskerülő nem szeret veszekedni lehetőleg minden legyen halál nyugodt és minél egyszerűbb..

21 éves vagyok de ha lesz is valaha kapcsolatom én sajnos csak komolyat tudok elképzelni tehát gyerek stb...egy életre

De eddig mindenki lekoptatott. Nos a külsőmet tekintve nem mondanám magam olyan nagyon csúnyának arcra szerintem és mások szerint is minimum átlagos vagyok, ami a fizikumomat illeti hát mindenki magában eldönheti ami biztos hogy rendszeresen kondizom otthon végzek minden gyakorlatot, futópadom is van, plusz rengeteg súly hetente legalább 3x1,5 órám ezzel telik +odafigyelek a helyes és egészséges táplálkozásra is.

Társkeresőkön próbálkoztam igazán de ott jószerivel senki nem válaszolt a leveleimre sajnos..

És most gondoltam kicsit jobban bele hogy végül is nem értem mi velem a probléma a fenti dolgokon kívül, jó embernek és megbízhatónak tartanak.. a rám bízott munkát mindig legjobb tudásom szerint végzem el.

Főleg a szülők/nagyszülők és keresztszülők kéretlen kérdéseire nem tudok kielégítő választ adni. Hiszen állandóan ezzel macerálnak hogy "nálad h. h. nem volt még egy leányzó sem?"

Az tuti biztos hogy prostituálthoz soha nem fogok menni tehát az kizárva.. Mi a véleményetek a helyzetemről? Jöhet hideg-meleg csak őszinte legyen és ne 1 szavas..

Köszönöm hogy elolvastad.

2015. febr. 6. 21:05
1 2
 11/20 anonim válasza:
18 éves lány vagyok u.ezen gondolkozom mert nekem se volt még barátom.
2015. febr. 7. 14:48
 12/20 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Jarj tarsasagba
2015. febr. 7. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok csak 24 éves vagyok. Én már teljesen feladtam ezt az egész női témát és közöltem is a szüleimmel nagyszüleimmel. Ők is mondták, hogy biztos majd találok valakit. Persze jó vicc. Lehet hitegetni magad de ha eddig nem kellettél senkinek akkor annak oka van. Nyílván bennem van a hiba de nem tudom mi és már nem is érdekel. Helyette építem a karrierem. Nincsenek csodák.
2015. febr. 7. 22:16
 14/20 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó..én is így gondolom építem a karrierem jobbat nem tudok :)

Mindig is kimaradtam ezekből a fiatalkori kis szerelmekből stb.. aztán később is mindig valahogy megmaradtam ezen az óvodás szinten, már ami a csajozást illeti.. Most így visszaemlékezve volt hogy meg kellet fogni egymás kezét, kislányokét is, de nekem már akkor sem jutott sohasem párom mindig én mentem elől és az óvónéni fogta a kezem és velük beszélgettem a legtöbbet..

2015. febr. 7. 22:22
 15/20 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok mint te csak már 25 vagyok.

Igaz én nem vagyok otthonülő a munkám miatt elég sok felé megfordulok meg sok időt is elvesz a szabad időmből az utazgatás lehet ez is a probléma.

Én is próbálkozok mindenfelé szerintem feladni nem jó .

Próbálkozz majd alakul valami előbb utóbb.

2015. febr. 8. 14:21
 16/20 anonim ***** válasza:

A leírásból eléggé magamra ismertem én is. Én mindig is visszahúzódó voltam, meg félénk is, de én már igen messze járok a 21 évtől. Emellett a társkereső oldalakon nekem is ezek a tapasztalataim sajnos.

Mondhatnám én is hogy feladtam, de ennek számomra nincs is jelentősége, mert ha azt mondom, hogy nem adom fel, akkor is ugyanott tartok, mintha kijelenteném, hogy feladtam. Máshogy fogalmazva, így is, meg úgy is tehetetlen vagyok. Az év meleg időszakában elég sokat szoktam sétálgatni, akkor azért kimozdulok itthonról.

Kívülről nézve persze unalmasnak látszik egy ilyen ember élete, de másoknak nincs fogalma arról, hogy miféle lelki harcok dúlnak egy ilyen magamfajta személyben.

Prostituálthoz főleg azért nem megyek, mert fel sem merem őket hívni, meg pénzem sem igen van rá, bár ez utóbbin már nem is múlna ez a dolog. Emellett nagyon zavarna az a tudat is, hogy csak a pénzemért van velem. De más lehetőség híján nem zárom ki a lehetőségét, és lehet, hogy valamikor a kényszer rá fog vinni, hogy elmenjek.

Nekem viszont eszembe jutott az a kérdés, hogy a fentebb említett "diákszerelem" kategóriába a plátói, egyoldalú érzelmek is beletartoznak? Mert nekem csak ebben volt részem bőven, és van jelenleg is. Így persze csak még jobban szenved az ember. Sőt, a nekem tetsző lányok, nők nagy részével soha még egy hangot sem beszéltem.

Így bármiféle tapasztalat nélkül igazából én nem is tudom, hogy milyen kapcsolatra vágyok, totális a bizonytalanság. Attól tartok, hogy talán túl magamnak való lennék egy párkapcsolathoz. Emellett mivel nagyon érzékeny természetem van, érzelmileg szerintem teljesen felkavarna, felzaklatna egy viszonzott érzelem.

Az ember ugye, megszokja azt az élethelyzetet, amiben él, és gyakran kifejezetten riasztónak tűnik a kötöttségnek a gondolata. Az biztos, hogy én nem vágyok gyerekekre.

2015. febr. 12. 23:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Én értelek, pontosan tudom milyen, de azt javaslom semmiképp ne menj prostihoz, annyit ez nem ér. Nem egy összegyűrt zsepi vagy amibe még azért bele lehet valakinek fújnia az orrát ha nagyon akarja, hanem egy makulátlan tiszta illatos nem használt becsomagolt papírzsepi vagy, ezt én nem adnám egy prostinak..ha soha nem lesz hát nem lesz...másra is lehet koncentrálni, sport, munka, szórakozás stb...te nem vagy kevesebb vagy értéktelenebb csak azért mert nem járt még a kukid punciban...
2015. febr. 12. 23:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog én is hasonló vagyok csak 24 éves lány. Szinte teljesen rám illik a leírás!

Én örülnék ha összetalálkoznék egy ilyen fiúval, de én is attól félek ha eddig nem akkor kevés az esély hogy ezután megismerkedek valakivel...

Szerintem próbálj megszólítani lányokat az utcán, bevásárlóközpontban akárhol, ha csak pár szóra is de próbálj kapcsolatba lépni velük, gyakorod, fogd fel egy játéknak, és ki tudja jól is elsülhet :)

2015. febr. 13. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:

egy csomóan szeretnek főzőcskézni, kutyát sétáltatni, filmezni, összebújva heverni...

és mégis mi az elképzelésed, más hogy tartja a könyveket a polcon?

amint nem leszel már magadnak ufó, lehetséges, hogy másnak se.

2015. febr. 13. 09:34
 20/20 anonim válasza:

Ugyan ez a helyzet velem is

Csak no vagyok

Ha gondolod ird meg merre laksz

22N

2015. febr. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!