Szerintetek ez normális?
Még szűz vagyok, és még nem volt részem semmilyen szexuális jellegű élmenyben. Értem azt, hogy még magammal se játszadoztam. Most van egy barátom, akinek minden porcikáját szeretem. Tudja, hogy még szűz vagyok és azt akarja, hogy az első külöbleges legyen. Néha próbál azonban puszilgatni a hasamon lefelé, harapdálni a fülemet stb. Tudom, hogy neki a füle a gyenge pontja, arra azonnal beindul de velem kb bármit csinál nem érzem azt a begerjedést amit ő érez. Lehetséges ez azért van, mert még nem tudom , hogy mit kéne érezzek? Meg fog ez változni majd?
18/l
Igen,fog ez változni. Azt írtad, minden porcikáját szereted.Mivel nem tudod még mit és hogyan,ezért hagyd, hogy a barátod bevezessen a dolgokba.
Gondolom csókolózni szoktatok,szóval csók közben nyugodtan simogasd az ő testét,a többi pedig majd jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!