Ha nincs semmi önbizalmam oda menni egy lányhoz akkor örökre szűz maradok? (21/f)
"Amúgy ha tudnád, hogy legtöbben milyen rossz véleménnyel vannak az ilyen korú "szűz" férfiakról, nem félnél ennyire, hogy mi mást gondolnak még rólad, ha odamész."
Értsd: Annyira le vagy nézve a szűzi mivoltod miatt, hogy annál jobban nem leszel, akármilyen kretén stílusban is mész oda a csajokhoz, ergó nincs mitől félned. :D
"Szerintem jobb lenne nekem, ha inkább biztatnátok..."
Nem akarunk hamis illúziókba kergetni, kedves kérdező, a csajok így is eleget fogják azt csinálni, ha végre elkezded a csajozást.
Amúgy meg a kérdésedre egy igenlő válasz nem arra ösztönöz, hogy merj odamenni?
A biztatás csak arra lenne jó, hogy aztán jól pofára ess.
Így legalább fogod tudni, hogy mire számíthatsz, ugyanis nem fog könnyen menni, nem fog elsőre sikerülni (dugni, stb., barátnőt szerezni).
Nekem sincs önbizalmam,estem már sokszor pofára.
Ha valaki tetszik akkor igen is elmondom neki,vagy bepróbálkozok.Így legalább tudom van e esélye a dolgoknak.
Még mindig jobb mint hetekig/ hónapokig álmodozni hát ha valami csoda történik,és összejön a dolog.Vagy netán lecsapják a kezemről/előlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!