A barátnőm még várni akar a szeretkezéssel, mert még nem érzi készen magát rá. Túlságosan fél tőle, hogy tudnám bátorítani?
18 évesen ez még nem gond, de ugye ezen kívül más már volt?
Ideje már ismerkedni egymással.
Lehet van rossz emleke. Vagy a szulei rosszul vezettek fel neki a temat es fel tole.
Nemtudom igazabol. Nekem 3 baratnom volt eddig. 1 honapon belul mind meg volt.
Csak ugyeskedni kell es nem fogja ki birni h ne probalja ki ;)
18/f
ha ő várni akar, akkor amit te bátorításnak szánsz, erőltetésnek veheti. ez nem jó.
jól írták amúgy a többiek. biztonságos közeget kell neki teremteni, és sokminden mást is csinálni (szexen és pettingen kívül is), hogy bízzon benned, fontosnak és megbecsültnek érezze magát. abból csinálj még többet, amit ő már szeret (vagy csók, vagy bizonyos fajta simogatás), de magadtól ne lépj tovább. tágul majd az a kör, amit szabad. ha kíván téged, persze.
ha mégis az lenne a probléma, hogy nem kíván, azt szerintem már érezheted most is. ebben az esetben valld be magadnak, és lépj tovább szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!