Be akar gyógyszerezni, ezt ugye ne engedjem? 17/l
Szűz vagyok. 1 hónapja vagyok csak a mostani barátommal, ő már nagyon akarja a szexet. Én kicsit még tartózkodom tőle, kicsit félek, várni szeretnék.
Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem.
Szerintetek? Belemenjek? Szeretem, de ez a gyógyszer dolog...
Biztos hogy ne.
Ennek semmi értelme így!
Nehogy már be keljen gyógyszereznie hogy lefeküdj vele.
Ne vegyél be semmit, ezt a hülyét meg küld el a pi..ba!
szerintem menekülj, amíg nem késő
1 hónap még nem-szűz lányoknál se olyan sok
Ez olyan romantikus....
Biztos egy szív alakú sebhelyet fog hagyni az oldaladon, miután kilopta a vesédet.
Szerintem tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy mennyire szeret téged egy olyan férfi, aki nem tudja tiszteletben tartani a kívánságodat, és nem tudja kivárni, hogy kellően erős legyen köztetek a szerelem, a kötődés és a bizalom ahhoz, hogy szeretkezzetek, és megfosztana téged attól a lehetőségtől, hogy ez akkor történjen meg, amikor te is kívánod őt testeddel-lelkeddel, és te is elérkezettnek látod az időt.
Ha nekem annak idején ilyen begyógyszerezős ötlettel állt volna elő a szerelmem, (akár egy hónappal, akár jóval többel a megismerkedésünk után), bennem ezerrel megszólalt volna a vészcsengő, és szakítottam volna, mert egy életre eljátszotta volna a bizalmamat.
Pofámról égett volna a bőr ha én egy éve csak viccből is mondtam volna a páromnak.
Ha szeret türelmesen megvárja amíg készen állsz, ha nem, akkor meg nem is éri meg ráalapozni a holnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!