Be akar gyógyszerezni, ezt ugye ne engedjem? 17/l
Szűz vagyok. 1 hónapja vagyok csak a mostani barátommal, ő már nagyon akarja a szexet. Én kicsit még tartózkodom tőle, kicsit félek, várni szeretnék.
Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem.
Szerintetek? Belemenjek? Szeretem, de ez a gyógyszer dolog...
Azért szerintem abba is gondolj bele, hogy ha ennyire a szex körül forog számára a kapcsolatotok, hogy nem is érdekli, te készen állsz-e, és akarod-e, hanem begyógyszerezne, mint egy buliban a később megerőszakolt lányokat "szokás", csak hogy neki jó legyen, akkor mennyire is téged akar, mennyire szerethet, és mennyire csak a szex érdekli.
Nem azt mondom, én sem szerelemből vesztettem el, és nem bántam meg, de ott legalább tiszták voltak a feltételek, nem áltatott. Te gondolom ha már jársz vele, akkor nem szeretnél a dolog után azzal szembesülni, hogy hoppá, másnap már nem válaszol a hívásaidra, sms-ekre, és úgy egyáltalán nem is vesz rólad tudomást. És ha ennyire erőlteti, akkor sanszos, hogy ez lenne a vége.
Kérdező, ha ennyire erőlteti, hidd el, nem te vagy neki a fontos, csak egy lyuk kell. 1 hónap nem olyan sok idő, a saját érdekedben mondom, hogy szakíts vele. Mert ha nem egyezel ebbe bele, lehet, hogy belecsempészi az italodba, amikor nála vagy nálad vagytok, miközben kimész pisilni, vagy ilyenek. Ez is erőszaknak számít, amúgy, ha érdekel.
Bele ne menj.
Inkabb mondd el az apadnak ezt a nagyszeru "tervet", es akkor o biztosan leallitja.
Ki tudja mit adna neked, nagy arat is fizethetsz erte.
"Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem."
Szerintem egy olyan férfi, aki szeret téged, ezt türelemmel, gyengédséggel és szép fokozatos pettinggel igyekszik elérni, hogy vágyakozva, örömmel és felszabadultan tudd megélni vele életed elő szeretkezését.
Ez az "ad egy tablettát" ötleg tényleg durva. Részemről a nyúlcipőt javasolnám a begyógyszerezett szex helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!