Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Be akar gyógyszerezni, ezt...

Be akar gyógyszerezni, ezt ugye ne engedjem? 17/l

Figyelt kérdés

Szűz vagyok. 1 hónapja vagyok csak a mostani barátommal, ő már nagyon akarja a szexet. Én kicsit még tartózkodom tőle, kicsit félek, várni szeretnék.

Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem.

Szerintetek? Belemenjek? Szeretem, de ez a gyógyszer dolog...

2014. dec. 24. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Azért szerintem abba is gondolj bele, hogy ha ennyire a szex körül forog számára a kapcsolatotok, hogy nem is érdekli, te készen állsz-e, és akarod-e, hanem begyógyszerezne, mint egy buliban a később megerőszakolt lányokat "szokás", csak hogy neki jó legyen, akkor mennyire is téged akar, mennyire szerethet, és mennyire csak a szex érdekli.

Nem azt mondom, én sem szerelemből vesztettem el, és nem bántam meg, de ott legalább tiszták voltak a feltételek, nem áltatott. Te gondolom ha már jársz vele, akkor nem szeretnél a dolog után azzal szembesülni, hogy hoppá, másnap már nem válaszol a hívásaidra, sms-ekre, és úgy egyáltalán nem is vesz rólad tudomást. És ha ennyire erőlteti, akkor sanszos, hogy ez lenne a vége.

Kérdező, ha ennyire erőlteti, hidd el, nem te vagy neki a fontos, csak egy lyuk kell. 1 hónap nem olyan sok idő, a saját érdekedben mondom, hogy szakíts vele. Mert ha nem egyezel ebbe bele, lehet, hogy belecsempészi az italodba, amikor nála vagy nálad vagytok, miközben kimész pisilni, vagy ilyenek. Ez is erőszaknak számít, amúgy, ha érdekel.

2014. dec. 24. 10:02
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Bele ne menj.

Inkabb mondd el az apadnak ezt a nagyszeru "tervet", es akkor o biztosan leallitja.

Ki tudja mit adna neked, nagy arat is fizethetsz erte.

2014. dec. 24. 10:13
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
AZONNAL SZAKÍTS VELE! Mert így az is megeshet ha nemet mondasz bekeveri az italodba... Akkor meg már nem a te döntésed lesz.
2014. dec. 24. 10:13
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

"Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem."

Szerintem egy olyan férfi, aki szeret téged, ezt türelemmel, gyengédséggel és szép fokozatos pettinggel igyekszik elérni, hogy vágyakozva, örömmel és felszabadultan tudd megélni vele életed elő szeretkezését.

Ez az "ad egy tablettát" ötleg tényleg durva. Részemről a nyúlcipőt javasolnám a begyógyszerezett szex helyett.

2014. dec. 24. 10:14
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Nehogy belemenj! Engem egyszer így erőszakolt meg 2 srác. Csak nem tudtam róla, hogy betették az italomba! Fiú vok. Bosszúból tették mert az iskolában szóltam, hogy drogot árulnak. Az ilyen gyógyszerek/tabletták veszélyesek. Szepesi Niki második könyvének a végét ajánlom. Tanulságos!
2014. dec. 24. 10:16
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Amugy hany eves a "baratod" kerdezo?
2014. dec. 24. 10:17
 17/27 anonim ***** válasza:
81%
Bele ne menj! Mégis milyen tablettát akar beadni, drogot? Ez egy nagy gyökér, én azonnal szakítanék vele..
2014. dec. 24. 10:18
 18/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
Jelentsd fel hogy boszút esküdhesen
2014. dec. 24. 11:10
 19/27 anonim válasza:
68%
Semmiképp se menj bele! és én is a szakítást vállaln, bármikor beleteheti az italodba, ráadásul azt se tudod, mit! lehet, hogy olyan szert ad, amitől azt se fogod tudni, mi történt, akár olyat is, amitől lebénulsz egy kicsit, bármit adhat, bele ne menj, ő nem szeret!!
2014. dec. 24. 11:21
 20/27 anonim ***** válasza:
A jó édes anyját gyógszerezze be! Menekülj.
2014. dec. 24. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!