Be akar gyógyszerezni, ezt ugye ne engedjem? 17/l
Figyelt kérdés
Szűz vagyok. 1 hónapja vagyok csak a mostani barátommal, ő már nagyon akarja a szexet. Én kicsit még tartózkodom tőle, kicsit félek, várni szeretnék.
Azt mondta, ad egy tablettát, ami segít majd ellazulni, kívánni fogom és nem fogok félni sem.
Szerintetek? Belemenjek? Szeretem, de ez a gyógyszer dolog...
2014. dec. 24. 09:28
21/27 anonim válasza:
Én is anno felkínáltam egy erősebb fájdalomcsillapítót a szűz lánynak, de végül nem kérte. Honnan tudod hogy drog?
22/27 Scav válasza:
Össze kell verni az ilyet! Menekülj tőle.
23/27 anonim válasza:
ne menj bele a begyógyszerezésbe!!!! ha már gyógyszer kell az ellazuláshoz, akkor a fene megette az egészet.
24/27 anonim válasza:
Ne bántsátok már azt fiút. Lehet, hogy rokonom. Nagyon hasonlít ugyanis az apám faszára...
26/27 János114 válasza:
Ok
Most kepzeld el h valaki ezt toled kerdezi !
Te mit mondanal neki ??
27/27 anonim válasza:
Vigyázz, ez a fiú kábítószeres!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!