Ha 14 évesen még valaki szűz, az nagy gond?
Figyelt kérdés
Igazából a barátnőim még soha nem szekáltak vele, de néha kicsit részegen elejtenek megjegyzéseket, amik zavarnak: pl: mondtam neki, h nézd azt a pasit, erre ő ,,te úgyis az esküvődig vársz vele, nem? A másik pedig, hogy szinte hetente kérdezgetik, hogy megvolt-e már, meg amikor az ilyen élményeikről beszélnek, folyton kirekesztettnek érzem magam.2015. jan. 26. 18:56
11/18 anonim válasza:
Hatalmas gond, ez nagyon gáz... :/
12/18 anonim válasza:
Pont az ilyen felfogásért vagyunk kibukva a nőkre. 14 éves még gyereknek számít. Ennyi idősen max puszi, esetleg csók. Ne foglalkozz velük, későbbiekben többre fognak értékelni a fiúk, ha nem fekszel le vkivel fiatalon.
13/18 anonim válasza:
16 vagyok, szűz és r*hadtul büszke vagyok erre! :)
14/18 anonim válasza:
A pofám leszakad a kérdéstől meg a mai generációktól.
15/18 anonim válasza:
Nekem is mondtak ilyeneket, hogy én csak 18 éves korom után szeretnék barátot, de akkor elmosolyodtam és büszke is voltam hogy mindenki tudja rólam (ezek szerint), hogy nem vagyok egy könnyen adom magam típus és nagyobb koromra is nagyon értékes maradok. Én még erre büszke is voltam és neked is annak kéne lenned.
Ha megkérdezik, akkor nyugodtan mondhatod, hogy és ha az esküvődig vársz? Akkor mi van? Te döntésed, de az igazit mindenképp megvárod és nem olcsó liba módjára fekszel le az első fiúval, nehogy túl koros legyél ehhez, amit a fiatal társadalmilag ferdült agyú emberek gondolnak.
16/18 anonim válasza:
Egy cseppet sem az:)) Nyugodj meg!
17/18 Kecsii válasza:
én is 14 vagyok és már nem szűz. Nekem sajnos nem úgy történt ahogy történnie kellett volna. Úgyhogy örülj neki! :)
18/18 anonim válasza:
Najo szerintem nem gond az hogy szuz vagy. Szep dolog. De 14-16 kozt ha nem veszited el akkor mar nem is fogod. Akkor vagy csunya vagy vagy nemkellessz senkinek vagy egyszeruen idiota. IGEN 14-16 EVESEN SZOKTAK A MAI FIATALOK ELVESZITENI?! Es akkor mivan? Egy no szervezete az elso mensitol szamitva felvan keszulve a nemi aktusra. Fiuk pedig elso ejakulacio-tol szamitva ( atlag 8-12 ev )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!